41-річна травесті-діва Монро показала м’язи на ногах і розповіла, які марафони бігає щодня

Артистка поділилася секретами догляду за собою

Поделиться:

Прем’єра стрічки «Свінгери 2» відбулася із келихом шампанського Marengo, а освіжитися можна було водою від Acqua Panna та лимонадами від San Pellegrino. На десерт всі гості куштували фірмові еклери та пончики від кондитерської Сміян

 Монро, вітаємо вас з дебютом у великому кіні еротичного характеру! Чи сподобалося тобі?

- В мене, на жаль, немає еротичних сцен у цій стрічці. Я була готова скинути з себе сукню, але режисер сказав: «Ні, Монро, будь спокійніше!». Я пам’ятаю, як я прийшла на знімальний майданчик о восьмій годині ранку. Для мене це було дуже рано, але я вже була при параді: на голові в мене була перука, яку я зафарбувала у яскраво-бузковий колір. Я зайшла на знімальний майданчик, сіла на пуф і сказала: «Знімайте мене!». Я себе відчувала Елізабет Тейлор. Режисер подивився на мене, і сказав: «Монро, прийміть валер’янку!».

Вашим партнером на знімальному майданчику був народний артист України Олексій Вертинський. Чи давав він якісь професійні поради?

- Я дуже хвилювалася, бо він - народний артист, легенда сучасного кінематографу. І я, старлетка, яка грає саму себе. Це не передати словами! Я дуже задоволена. Я потім ходила ще два місяці, і розповідала всім, що я знімалася разом із Вертинським! Ви не повірите, напередодні Нового року, 31 грудня, я була на його виставі, і ми випили по келиху шампанського у його гримерній!

Нещодавно вам виповнився 41 рік. Як вам вдається залишатися такою красивою і молодою?

- Помацай мою ногу!

Пружно!

- Так, кожного ранку я бігаю мінімум три-п’ять кілометрів, потім – стрейчінг, після цього – контрастний душ. Зранку і звечора я роблю самомасаж. Також нам на Троєщину підвезли свіжу порцію «гіалуронки».

Напередодні прем’єри ви знялися для порталу JetSetter.ua у різних образах drag queen. Який образ сподобався вам найбільше?

- Класичний чоловічий костюм, легкий макіяж, холодна хвиля. Це Марлен Дітріх в її найкращі часи. Я не очікувала такого результату, і я очманіла, коли побачила ці фото!