«Я готовий підтримати її морально і фінансово…»: DZIDZІO про плани своєї дружини підкорювати шоу-бізнес

Чим зайнялася дружина співака?

Поделиться:

Михайло, я тебе вітаю з прем’єрою вже другої частини фільму про тебе. Зйомки проходили на Львівщині. Навіть у пологовому будинку, в якому ти народився. Чи вносили корективи в сценарій твої односельці? Можливо, хтось з них знає, яким був той перший раз у DZIDZІO…

- Я хочу подякувати усім своїм землякам. Вони мої рідні люди, які допомогли в той момент, коли було дуже важко: коли дощ заважає, град хоче падати, дує неможливий вітер, щось ламається…

У другій частині фільму знялася мама. Наскільки важко знімати у власному кіні свою маму?

- Мамо, я вам дуже дякую за ту дорогу до аеропорту Жуляни! Мама мені таке виписала! Але це були дуже правдиві слова. Вона мене і сварила, і говорила, як правильно має бути між людьми, і тут в мене тріскає валіза на весь аеропорт. Люди приходять брати автографи, а я то все збираю. Мама каже: «Збирай скоріше, бо зараз дістанеш від мене!». Вона в мене дуже проста і людяна. Коли ти поїдеш до Португалії, мама запросить тебе у гості і багато всього розкаже. Але, мамо, тримай язик за зубами!

Я сподіваюся, що ми поїдемо разом з тобою до мами у Португалію. Всі знають, що у тебе є дружина. Вона прийшла співати на «Х-фактор». Як ти поставився до цього?

- Вийшов на ринг – треба битися. Завжди треба розраховувати на власні сили. Що кричать в залі - то одне, а скільки ти маєш сили – то друге. Я готовий підтримати її  морально, фінансово, а що далі – Божа воля.

Ти взагалі можеш уявити, що за якийсь час твоя дружина стане повноцінною зіркою українського шоу-бізнесу?

- Дай Бог!