«Я його найулюбленіша!»: танцівниця Ілона Гвоздьова зізналася, що пов’язує її з Франсиско Ґомесом

"Він тоді сидів з відкритою щелепою і дивився на мене..."

Поделиться:

Ілоно, цього року для тебе це вже третій сезон проєкту «Танці з зірками». За твоїми плечима танцювальні дуети з Юрієм Ткачем, Ігорем Ласточкіним, а тепер з Володимиром Остапчуком. Чи ревнує тебе чоловік до нового партнера?

- Ти не повіриш, коли я сьогодні збиралася на цю вечірку, то чоловік сказав мені: «Якщо Катя буде запитувати тебе про мене, то скажи їй, що я дуже ревную!». З одного боку він ревнує, а з іншого – він поважає мою справу. Він ніколи не ходить на подібні заходи, аби його не спровокували, і чекає на мене вдома.

Ти брала участь у шоу «Танцюють всі», де Франсиско Ґомес був одним із членів журі. Тепер він суддя проєкту «Танці з зірками», і знову оцінює тебе… Як воно?

- Коли я дізналася, що Франсиско буде одним із членів журі проєкту «Танці з зірками», то я навіть передивилася свій перший виступ на шоу «Танцюють всі», аби подивитися на його реакцію. Він тоді сидів з відкритою щелепою і дивився на мене так, ніби я якийсь янгол! Він зізнався своєму перекладачеві, що на «Танцях з зірками» з усіх танцівниць я його найулюбленіша!