«Я одразу поставила його на місце!»: MARUV розповіла, за яких обставин познайомилася зі своїм чоловіком у стрип-клубі

«Мадам наполегливість – це я!»

Поделиться:

Аню, Харків – майже рідне для тебе місто, адже тут ти навчалася у Харківському політехнічному інституті і познайомилася зі своїм чоловіком в одному зі стрип-клубів, де ти співала…

- Дуже багато спогадів з тих часів. Насправді, це місце навчило мене спілкуватися, налагоджувати стосунки, дало необхідні життєві навички…

Власне, твій стиль одягу теж звідти?

- Ні! Там були дуже малесенькі трусики і бюстгальтери, а у мене одяг хоч і провокаційний, але дуже красивий!

За яких обставин ви познайомилися з чоловіком у стриптиз-клубі?

- Наш спільний друг працював там кальянщиком. Одного разу він мені сказав: «Щось ти якась самотня, треба тобі знайти хлопця! У мене є гарний кандидат – баскетболіст, з два метри зростом!». Він прийшов, та оскільки це був стрип-клуб, то почав розмову з доволі недоречних жартів. Я його одразу поставила на місце, і, власне, з цього моменту ми і почали спілкувалися. Десь рік ми спілкувалися так, що я йому телефонувала і казала: «А ти не хочеш сьогодні зустрітися на каву?», а він такий: «Та ні, я дуже зайнятий!».

Тобто, ініціатором стосунків була ти?

- Мадам наполегливість – це я!

Чи закінчила ти зрештою Харківський політехнічний інститут?

- У мене дві вищі освіти – радіофізик та спеціаліст у сфері інтелектуальної власності. Як радіофізик я жодного дня не працювала, але вряди-годи можу полагодити розетку, якщо дуже треба!

Чи можеш ти зараз, на злеті кар’єри, виділити час на народження дитини?

- Я отримала абсолютну свободу – можу полетіти, куди захочу, можу купити майже все, що захочу - і поки цим не награлася! Треба заводити дітей тоді, коли ти сам стаєш трошки дорослим, а зараз я ще дитина. Найближчим часом, мабуть, ні, але надовго відкладати також не будемо! Чоловік подарував мені собаку – так що це поки тренування перед дитиною!