«Я потрібний Юлії Володимирівні!»: Олександр Пономарьов озвучив, на яких умовах підтримує Тимошенко у передвиборчій кампанії

Що ж пообіцяла Юлія Тимошенко співакові?

Поделиться:

Олександре, зараз ти чи не єдиний артист, який відкрито підтримує кандидата в Президенти. Мова йде про Юлію Тимошенко. Минулої президентської кампанії чи не всі артисти підтримували її. В тур їздили всі – від Наталії Могилевської до Потапа і Насті. Зараз залишився ти і Настя Приходько.

- Я думаю, що артисти і далі б поїхали підтримувати її, але запросили тільки мене.

Скільки тобі зараз платять за підтримку Юлії Тимошенко?

- Я озвучувати суму не буду, тому що вона достатньо невелика. В мене більш ідейна ситуація, так само, як і минулого разу була.

Про які суми йде мова? Це десятки тисяч доларів?

- Це затратні частини у більшості випадків: забезпечення звуком, світлом, транспортом, проживанням, харчуванням тощо.

Тобто, твого гонорару там немає?

- Ні, я не беру гонорар за ці концерти.

Чи, можливо, Юлія Тимошенко щось пообіцяла тобі за це? Посаду, наприклад…

- Ти мене уявляєш міністром культури?

Коли артисти активно починають брати участь у політиці, то можна уявити вже все, що завгодно.

- Я вже давно беру участь у політиці. І давно вже міг стати народним депутатом. Але поки що я відмовляюся, бо не відчуваю, що я потрібний. Наразі я відчув, що на цьому етапі я потрібний Юлії Володимирівні. Вона попросила – я допомагаю. Коли я буду відчувати, що більш потужно можу бути депутатом, аніж співаком, тоді я над цим замислюся. Багато колег «ходили» вже у народні депутати, я так не хочу! Я хочу бути, дійсно, корисним. Або там, або там! Співати і там працювати – я так не хочу.

Ти був першим співаком, який представляв Україну на пісенному конкурсі «Євробачення». Чи погоджуєшся ти з тим, що Україна відмовилася від цьогорічної участі в цьому конкурсі?

- В тому році коли я їхав на «Євробачення», на місце України в списку учасників претендували ще інших 5 країн. Я більше витратив часу на те, щоб Україна взагалі брала участь у «Євробаченні», аніж на підготовку до самого конкурсу. Для мене і для тих людей, які над цим працювали, це дуже важко далося, для того, щоб так просто відмовлятися.

Кого ти підтримував у національному відборі?

- Мені сильно ніхто не сподобався цього разу. Це не були номери «Євробачення» в моєму розумінні. Вокалу я не почув від жодної людини.

Тобто, всі співали погано?

- Не погано, а так, як вони вміють!