«Я пожертвувала щастям свого сина заради свого щастя»: психологиня Наталія Холоденко розкрила подробиці свого розлучення та другої вагітності

"Я не вийшла заміж вдруге!"

Поделиться:

Наталлю, я вас вітаю з народженням другої дитини! Більшість ваших прихильників були здивовані, коли на дев’ятому місяці вагітності ви сказали про те, що вагітні. Весь цей час ніяких ознак вагітності у вашій фігурі не було. Чи часом не мало місце сурогатне материнство?

- По-перше, в мене і при першій вагітності був маленький живіт аж до дев’ятого місяця, така в мене природа! По-друге, є кілька подруг-дизайнерів, які так «викручували» одяг для того, щоб не було видно, що я вагітна! Я вважаю, що це інтимний стан жінки, і про вагітність та народження дитини повинні дізнаватися, коли їй буде вже три місяці!

За останній рік вашого життя у вас відбулися кардинальні зміни: ви розлучилися, знову вийшли заміж, народили дитину, переїхали в нові апартаменти…

- Я не вийшла заміж вдруге, тому що я тільки-но розлучилася, і це був дуже тривалий процес в кінці грудня. А потім я була зайнята іншими справами, пов’язаними з вагітністю,  і не хотіла на пізньому етапі вагітності влаштовувати якісь свята.

Тобто, ви вже були вагітною, але ще заміжньою за своїм колишнім чоловіком?

- Я вам чесно кажу: я навіть афішувала вагітність тільки тому, що я зрозуміла: якщо я це не зроблю, то мого першого чоловіка будуть вітати з народженням дитини.

Ініціатором розлучення з першим чоловіком були ви, тому що у вас з’явився інший чоловік і батько дитини..

- Ні, другий чоловік з’явився «по ходу»…

Ви приховували свою вагітність навіть від свого шестирічного сина. Мало того, що розлучення батьків вже стрес, а тут ще й – новий чоловік та народження сестрички.

- В мого сина завжди була позиція: я не хочу ніяких братиків і сестричок, я хочу жити спокійно один! Він познайомився три дні тому з сестричкою, і сказав: «Мамо, я її любити не буду, але ти можеш!».

А як син знайшов спільну мову з новим чоловіком?

- Добре! Син дуже тяжко пережив наше розлучення з чоловіком. Була така фраза від нього: «Мамо, я не хочу, щоб ми були, як розділені шматки піци!». Він ще сподівається, що ми будемо жити разом з татом на вихідних… Я визнаю, що я пожертвувала щастям своєї дитини, тому що він жив у щасливій людині.