«Я за те, щоб люди були щасливими!»: Дмитро Монатик прокоментував стосунки Тіни Кароль та Дана Балана

"Мені дуже цікаво спостерігати за їх стосунками!"

Поделиться:

Дмитре, на премії YUNA в тебе унікальна ситуація: в одній номінації «Дует року» ти номінувався одразу з двома співачками – з Надією Дорофєєвою та з Ніною Матвієнко. Зрештою, ти не отримав цю нагороду. Чи не думаєш ти на наступний рік записати ще більше дуетів, щоб точно отримати нагороду?

- Це буде трішечки занадто, мені здається! Ці два дуети – дуже цінні для мене. Мені дуже приємно було працювати з Ніною Митрофанівною. Ви ж нас надихнули презентувати пісню «Цей день» на «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою».

Цього сезону ти пересів з крісла тренера дитячого «Голосу країни» у крісло тренера дорослого «Голосу країни». Де крісло зручніше?

- Насправді, крісла по м’якості однакові. Я думав, що по переживанням мені буде трохи легше, але виявилося, що дорослі – такі самі діти. Вони так само переживають, ти так само за них вболіваєш і з ними так само, як і з дітьми, складно прощатися. Але ми не прощаємося, а просто кажемо «до побачення», бо ті, хто входить до команди MONATIK, залишаються родиною, і ми постійно на зв’язку!

Нещодавно ти сказав про те, що готовий заспівати на весіллі Тіни Кароль і Дана Балана. Ти відчуваєш цю взаємну симпатію у них?

- Мені дуже цікаво спостерігати за їх стосунками. Я не знаю, що у них там відбувається, але цього сезону Тіна якась інша, більше весела. Дан Балан привніс багато в це шоу! Я не хочу бути інтриганом, але я за те, щоб люди були щасливими! Тішить те, що в них гарний настрій, вони завжди гарно танцюють… Завжди дуже весело і цікаво спостерігати за їхніми діалогами. Ми з Потапом завжди вуха розкинемо і чекаємо, що Дан Балан зараз «підкине» Тіні.