Ахтем Сеїтаблаєв потрапив в жіночі руки заради Андре Тана

Режисер став обличчям нової чоловічої колекції

Поделиться:

Ахтеме, сьогодні ти - ведучий церемонії «Київська пектораль», а нещодавно став обличчям чоловічої колекції Андре Тана. У зйомці були задіяні моделі. Ви – чоловік,  навколо пристрасні дівчата. Як взагалі почувався у такі новій для себе ролі?

-Незвично, було трохи хвилююче, я взагалі не розумію, яка з мене модель. Але треба сказати, що у Андре дуже класна атмосфера на майданчику, він сам дуже комунікабельна людина. А що стосується моделей - це була робота, і крім того, що я пробував включатися в роботу і виконувати завдання, нічого не було.

Погоджувався з усіма варіантами вбрання, які пропонував Андре Тан? Адже ваші смаки різняться. 

-Мені здається, що перед тим, як запрошувати мене, вів провів домашню роботу і, мабуть, розумів, що саме буде мені пасувати. Хоча були деякі речі доволі обтягуючи і незвичні для мене.

Нещодавно Олена Шоптенко, ваша партнерка по «Танцях з зірками», розповіла, що про свою вагітність дізналася ще на проекті. Напевно, ви стали другою людино, кому вона про це розповіла.

-Це найсвятіше, що може відбуватися з жінкою, мені здається, що вона у цей період стає ще вродливішою. Але Олена Вікторівна не з тих, хто себе жаліє, якось не повністю викладається. Мені здавалося, що вона іноді сам забувала про свій стан. 

Чи не злякалися ви, коли дізналися, що партнерка вагітна? Чи не було бажання відмовити її від подальшої участі?

-Вона одразу сказала: «Ми будемо продовжувати, це не хвороба». І мені навіть здалося,  що вона працювала вдвічі більше, ніж до того.