Як народилася пісня «Охрана отмєна»? Jerry Heil розповіла, як створила інтернет-хіт

"Я зрозуміла, що не використати цей вислів буде просто гріхом!"

Поделиться:

Яно, ти придумала пісню «Охрана отмєна», яку зараз наспівують в різних куточках України. В якийсь момент відео на цю пісню набрало 4 мільйони переглядів. Чи очікувала ти, що саме ця пісня буде такою популярною?

- Я не очікувала, що вона навіть мільйон збере! Я кожній новій тисячі переглядів радію так, ніби на мене дивиться увесь світ! Пісня була придумана як якась насмішка над людськими болями, і хто ж знав, що воно так кожному болить, що буде стільки переглядів? Я щаслива від цього!

Всі   ми ходимо до супермаркету, і всі ми знаємо, як жінки на касі гучно кричать «Охрана отмєна» . Ти ж з цього вислову зробила хіт! Можливо, якийсь конкретний випадок у супермаркеті підштовхнув тебе до цього?

- Все набагато простіше! Я дуже тісно спілкуюся зі своєю аудиторією в Instagram, і одного разу я запитала своїх дописувачів, якими словами-паразитами вони найчастіше користуються  у житті. Серед всього шквалу різних і класних фраз, які я обов’язково використаю, була «охрана отмєна». Я відразу відчула мелодію у голові, і зрозуміла, що не використати цей вислів буде просто гріхом!

Як змінилися твої заробітки? Що ти тепер можеш собі дозволити?

- Я дуже сильно хочу поїхати влітку до Америки, аби вивчити сленгову англійську мову для того, щоб ще англійською писати пісні. Я всі кошти відкладаю на цю поїздку! Єдине, що я собі дозволила для втіхи, – кросівки Jimmy Choo, які я дуже довго хотіла. Якщо я можу це, то я можу і більше!