Як Олена Кравець повернулася у форму після вагітності

Зірка зізналася, скільки нянь їй допомагають з новонародженими двійнятами.

Поделиться:

Олена Кравець вперше після пологів вийшла у світ і відвідала День народження Анатолія Анатоліча.

- Олено, вітаю тебе! Це перший світський захід після народження дітей і, власне, ти чудово виглядаєш. Я так розумію, що цьому сприяють двоє дітей.

- Так, в мене вдома два тренажери. Насправді, у мене була мотивація і стимул, коли було прийнято рішення повернутися у "Вечірній квартал", "Лігу сміху", до роботи - потрібно було зібрати себе до купи.

- Ти майже до останнього місяця працювала і через півтора місяці повернулася на знімальний майданчик. Як воно – бути мамою двох немовлят?

- Це все догори дриґом! Світ обертається навколо них. Так, недосип є, але я ось думаю про третю няню. Мені багато хто допомагає: свекруха, мама, в мене армія велика. Хочеться бути з дітьми, дивитися, як вони ростуть, як щодня щось трапляється. Але хочеться і на роботу, тому що це задоволення, хочеться сюди, до друзів, бо давно всіх не бачила. Напевно, коли є бажання, знаходиш можливості.

-Три няні…

-Самій страшно це чути: є денна, нічна, тому що вночі якщо не спати і працювати - дуже важко. Про третю я зараз думаю. Тому що потрібен хтось, поки я на зйомках. Одна няня з двома не справляється, тому в мене своя схема.

- Коли одна маленька дитина вдома - це безсонні ночі, а коли їх двоє?

- Це безсонні ночі подвійні, тому що прокинувся один, ти його погодувала, заколисала, лягли. Оп! Прокинувся другий: погодувала, заколисала, лягли. В цей час – Оп! Вже прийшов час прокидатися першому.

- Є такий момент, що хочеться від всіх втекти?

- Я якось на вихідних залишилася без нянь, без допомоги. Був тільки чоловік та донька, тільки наша родина. Можливо, це якісь інтимні подробиці, але ми ось як прокинулися в піжамах вранці, так до вечора і прожили. Бо взагалі немає часу ні на що. Іноді я в такі моменти біжу до ванної, кажу: "Я на півгодини". Набираю воду, лягаю, вдихаю, та повертаюся.

-Ти відрізняєш характери хлопчика та дівчинки?

-Ваня - живчик, і мені здається, що весь час буде кудись бігти. Катя - така "Рената Літвінова". Вона може спати ось так, або їсти ось так, або чогось перелякається - ось такі жести робить. В неї дуже театральні жести.