Актор Дмитро Ступка поділився, чому звільнив нянь 2-річної доньки

"Вони не виконували своєї роботи!"

Поделиться:

Сьогодні ми зустрілися з вами на показі білизни. У Поліни був досвід відвертих фотосесій. Чи зараз, після народження дитини, ти, Поліно, зважуєшся на такі фотосесії?

- Ні, це з цим не пов’язано! Я дуже пишаюся своєю формою після пологів! І це приклад дівчатам – не боятися народжувати! Звісно, стараюся для них робити якісь світлини. Але хочу це  робити не вдома, а у фотостудіях, щоб було гарно, професійно! І до речі, ми з одним українським дизайнером готуємо колекцію спідньої витонченої білизни…

На сьогоднішній захід ви прийшли без доньки, але, як правило, берете її з собою.  Це все через те, що ви й досі не можете знайти няню…

- Просто були такі няні, які не виконували свою роботу. Няня приходила, вмикала телевізор і зовсім не займалася дитиною.

- Приміром, вони не готують їжу належним чином, не роблять це вчасно, залишають брудним посуд, брудною всю кухню. Не граються з дитиною – трошки погралися, погортали книжку, а далі –  дивимося телевізор! Не  часто виходять надвір, а то й зовсім не виходять!  Не купають ввечері дитину – звісно, дитина стомилася, її треба викупати! Вони цього просто не роблять! І при всьому цьому вимагають якісь божевільні суми – більш ніж півтори тисячі гривень за день!

- Врешті-решт, ми влаштували дитину у садочок.

Далеко не всі батьки можуть з легкістю віддати дворічну дитину у садочок, тому що, як правило, цього не хоче дитина…

- Коли ми тільки влаштовували її у садочок, то приїжджали разом із нею, проводили час з нею, а через деякий час вона вже сама бавилася і не помічала, як ми йшли. Ми даємо окрему їжу, і у садочку окремо готують для нашої доньки.

Чи опанувала донька залаштункове царство театрів? Власне, колись так тебе і батько, і дідусь брали з собою за лаштунки…

= Де я тільки з ними не був! Богдана була кілька разів зі мною у театрі. Вона вже стає на стільчик і щось мені розповідає, на зважаючи на те, що ще не зовсім вміє говорити. Це чудо-дитина! Дуже добре бути батьком, тому всім бажаю дітей, адже це щастя!