Акторка Анна Кошмал розповіла, як поєднувала вагітність та веганство

"Це для мене взагалі не було проблемою, у мене навіть не було мети схуднути!"

Поделиться:

Аню, ми з тобою достатньо давно не бачилися. За цей час ти встигла вийти заміж, народити дитину, знятися не в одній стрічці. Чи підлаштовуєш ти тепер графік зйомок під своє материнство?

- Насправді, у мене зараз є няня, яка дуже виручає мене. В принципі, у мене такий графік, що я проводжу багато часу з дитиною.

Хто народився? Як назвали?

- Хлопчик, назвали Михайлом. Йому вже рік і три місяці.

Вже ходить? Може, трошки розмовляє?

- Так, він дуже особлива дитина! Михайло дуже рано пішов, дуже рано почав говорити.

Ти знімалася тоді, коли твоєї вагітності ще не було видно, та після народження сина дуже швидко повернулася у робочий процес. Яким чином тобі це вдалося? По тобі взагалі не видно, що ти була вагітною чи взагалі народжувала

- Всі знають, що я веган, і я не вживаю ніякого тваринного білку. Це для мене взагалі не було проблемою, у мене навіть не було мети схуднути! Все відбулося дуже природно і само собою…

Чи не говорили тобі близькі, що «Аню, хоча б на час вагітності треба їсти все…»?

- Насправді, всі близькі мене дуже підтримують! Для того, щоб у цьому розібратися, треба просто дізнатися більше інформації про це. Є дуже багато конструктивної, логічної, обґрунтованої інформації з цього приводу, тому якщо люди цікавляться, то знайдуть відповіді на всі свої запитання.