Анастасію Приходько обшукали російські військові по дорозі в Крим – "Світське життя"

Анастасію Приходько обшукали російські військові по дорозі в Крим – "Світське життя"

Анастасія Приходько нещодавно дала концерт в Криму. Про це вона розповіла ведучій "Світського життя" Каті Осадчій

Поделиться:

Анастасія Приходько нещодавно дала концерт в Криму. Про це вона розповіла ведучій "Світського життя" Каті Осадчій. Незважаючи на нестабільну ситуацію на півострові, співачка не побоялася поїхати туди. Зізнається, що не хотіла розчаровувати прихильників.

"В мене був вибір їхати туди чи ні, але вирішила все-таки їхати. Мене там чекало багато діток, мене чекали і лікарі, і вчителі, і все-таки вони ні в чому не винні", - розповідає Приходько.

В дорозі в потязі Анастасію та членів її колективу кілька разів обшукали російські військові, які за словами співачки були озброєні до зубів, і нічого не пояснювали.

"Це було о 4 ранку. Провідниця не встигла попередити половину людей, які там знаходилися. Ввірвалося 5 людей. В них не було жодних розпізнавальних знаків, дійсно автомат вони направляли на людей, на мій колектив. Вони просили документи, я спочатку не зрозуміла де ми. В мене була захисна реакція, і у відповідь я запитала їхні документи. Це звичайно було дуже нерозумно про таке питати, бо я подумала, раптом, я не на той потяг сіла, або ще щось не так. А він каже: "Сімферополь. Ціль поїздки?". Я кажу: в мене концерт. Він: "ваші речі?". Все повністю передивилися, підняли ввесь вагон. В них були автомати, пістолети, вони всі були в балаклавах. І, дійсно, могло статися все що завгодно, і ти б не розібрав хто це і що це", - каже Анастасія Приходька.

Але кримчани, за словами співачки, дуже привітно зустріли її, вони були в піднесеному настрої, і добре сприймали, як українські, так і російські пісні, тож концерт пройшов вдало.