Анна Сєдокова: «Мені 36, у мене троє дітей, я незаміжня, вільна і щаслива»

Співачка розповіла про позбавлення материнських прав, «колекцію чоловіків» та основну причину того, чому ще досі не вийшла заміж

Поделиться:

Анно, поки ми з тобою не бачилися, ти встигла втретє стати мамою. Ми тебе вітаємо з народженням сина Гектора. Як почуваєшся у статусі багатодітної мами?

-Я і раніше щаслива була, а наразі ще щасливішою стала!

Ти все ще залишилася у статусі завидної нареченої. Не сталося, як хотілося: заміж за батька дитини ти не вийшла.

-Якщо я б туди хотіла, я б там була! У мене так було: він зробив мені пропозицію, у нас була навіть назначена дата весілля, але за кілька місяців я зрозуміла, що не хочу…

Що трапилося? Ти передумала?

-Так! Якщо я буду ще раз виходити заміж, то я хочу, щоб це було, дійсно, назавжди, а не робити колекцію з чоловіків! Мене і так «травлять» за це! Я хочу сказати, що у Христини Орбакайте також троє дітей від різних шлюбів! Я зробила правильний вибір, і не жалкую про нього! Мені 36 років, у мене троє дітей, і я незаміжня, але це не означає, що моє життя вже закінчилося! Я незаміжня, я вільна, я щаслива! Я можу сьогодні піти на одне побачення, а завтра – на інше. У мене щодня вдома неймовірна кількість квітів!

Батько Гектора – російський бізнесмен. Він допомагає тобі фінансово?

-Я вирішила так: щоб там не було у мене у стосунках із чоловіками, я ніколи не буду стояти на дорозі і казати: «Це моя дитина! Ти її ніколи не побачиш!». Саме так робили мої батьки зі мною, і я знаю, як це боляче!

Останнім часом у тебе було кілька судових справ. Одна з них –з твоїм колишнім чоловіком Максимом, який мешкає в Америці. Він намагався позбавити тебе материнських прав, і забрати доньку Моніку в Америку, аби вона весь час жила з ним…

-Одного разу мені зателефонували і сказали: «Завтра вам треба бути в Америці, бо у вас суд. Вас хочуть позбавити материнських прав!». А ти не можеш піти до суду, якщо в тебе немає адвокату, а жоден нормальний адвокат не буде з тобою розмовляти, якщо ти не занесеш йому 25 000 доларів як перший внесок. Тож, я повинна була дистанційно знайти адвоката. Далі були ще шість місяців по 25 000 доларів. У мене було три адвокати, і третьою стала жінка. Я зрозуміла, що моя донька страждає, і я повинна думати про доньку, а не про себе! Тоді я сказала: «Добре, вона буде жити там! Мені не потрібні аліменти! Але я хочу залишити собі право бачити дитину 50% часу». Всі, хто народжують в Америці, повинні розуміти: коли ви народжуєте дитину і даєте їй американський паспорт, вона більше вам не належить! Америка буде захищати вашу дитину навіть від вас, від матері!

Поки тривав суд в Америці, ти ще судилася у Києві з колишньою дружиною твого колишнього чоловіка Валентина Белькевича. У Києві у тебе намагалися відсудити майно…

-Це була квартира, яка лише одна залишилася після смерті батька Аліни. Я в ній ще жила, в ній росла Аліна… Ми виграли останню апеляцію, і, можливо, що вони знову будуть оскаржувати її.

Колишня дружина Валентина Белькевича?

-Так! Ми вже стільки разів чули про те, що вона намагається «купити» одного, другого, третього, четвертого суддів… Дякувати Богу, що зараз у нас судді не вже продаються!