«Це нормальна королівська звичка!»: Оля Полякова зізналася, чому вони з чоловіком сплять в окремих кімнатах

"Я вважаю, що люди придумали спати в одному ліжку тоді, коли ..."

Поделиться:

Олю, цього року літню відпустку ти вирішила провести вдома. Ти готувала і займалася спортом, і навпаки…

- Оскільки я добудувала свою оселю, побудувала власну спальню, то й вирішила насолодитися цим і побути вдома. Своєму чоловікові на день народження я подарувала екіпіровку для підводної риболовлі та мисливства: там був і костюм, і помпова рушниця, яка стріляє у риб. У нас у заливі дуже багато величезної риби, яку зловити на вудочку просто неможливо. А я ж бачу цю рибу, хочу її якось виловити і не можу, тому я все це і подарувала. Чоловік узяв собі тренера, аби навчитися підводному полюванню. Це вже така золота риба: і екіпіровка, і тренер – це все дуже дорого коштувало. Я подумала: аби цей тренер не тільки займався підводним полюванням з моїм чоловіком, хай ще й мене тренує. Тож я так економлю…

Ти ремонт зробила, але найцікавіше – спальню зробила для себе… Ти з чоловіком живеш в окремих спальнях. Тобі перед чоловіком не соромно, що ти собі такі хороми набудувала?

- Я дуже погано сплю і прокидаюся від найменшого шереху, а чоловік може й захропіти. Я вважаю, що люди придумали спати в одному ліжку тоді, коли поставало квартирне питання. До цього ж у людей були величезні будинки, в яких окремо була і спальня для королеви, і спальня для короля. У них були потаємні ходи, якими вони ходили одне до одного, радували одне одного і розходилися спати. Це нормальна королівська звичка!