«Це реклама, а не глузування!»: Потап прокоментував хіт гурту MOZGI «Digitalization», на який їх надихнув курйоз Віталія Кличка

"Щоб не відбувалося, він не зупиняється!"

Поделиться:

Ви сьогодні дуже ошатні, бо, як правило, ви у спортивному одязі. На премії ж ви у костюмах!

- Щоб це не виглядало похованням української музики, ми одягнулися у святкові костюми!

Нещодавно вийшов новий кліп гурту MOZGI на пісню «Digitalization». Натхненням пісні став міський голова Києва, Віталій Кличко, а точніше його промова на всесвітньому економічному форумі в Давосі. Чи телефонував вам Віталій Кличко після виходу пісні?

- Я вже чекаю на це! Віталію, говори більше, роби, що хочеш, а ми будемо робити з тебе мистецтво! Ти був у мистецтві, коли займався боксом, тепер – у мерії, а зараз взагалі у музиці! Кличко молодець!

Все ж таки, будемо чесними: це глузування над тим, що міський голова Києва не завжди може висловити свою думку одразу, а якщо і може, то не завжди так, як би йому хотілося!

- Це було б глузуванням, якби ми взяли і посміялися над цим. А коли його фраза стала частиною музичного твору, то це, я думаю, ми зробили безкоштовну рекламу самому Віталію! Щоб не відбувалося, він не зупиняється!

На тексти Віталія Кличка можна чи не щотижня писати нових пісень…

- Ми запрошуємо Віталія прийти до нас на студію і в прямому ефірі записати разом з нами кілька пісень. Чого тільки вартий його виступ з гітарою на німецькому телебаченні! Він - талановита людина! Я нещодавно з ним бачився, і він мені сказав: «Потапе, я пам’ятаю тисячі віршів!», а нам такі люди дуже знадобляться, бо ми часто забуваємо тексти!