«Це вже, мабуть, старість!»: співачка MamaRika зізналася, який подарунок отримала від нареченого на 30-річчя

Він сказав: «Все, що хочеш собі купити, купляй!"

Поделиться:

Настю, сьогодні твоя пісня супроводжувала вихід конкурсанток у купальниках. Чи готувалася ти якось спеціально, аби не впасти на сцені обличчям у болото?

- Ти б’єш просто у ту болючу точку! Кілька днів тому у мене був ювілей! Тож, на мене усе це молоде та пружне зараз тисне!

Можливо, ти напередодні готувалася до цього якось? Може, на дієті сиділа… Ти ж знала, що твій спів буде під вихід дівчат у купальниках…

- Якщо я відчуваю, що переїла фаст-фуду чи шашликів, то за тиждень до заходу можу «посидіти» на водичці чи фруктах. Я нормально вписалася! Мені здається, що ніхто і не відрізнить, що я учасниця конкурсу «Міс Львів»!

Зовсім нещодавно тобі виповнилося 30 років. Чи прокинулася ти на ранок іншою людиною?

- Ти продовжуєш давити на болючу точку!

Маю право, мені 35 років!

- Так ти маєш вигляд на 18 років! У тебе двоє дітей, а ти все кращий й кращий маєш вигляд! Поки ця дата морально тисне на мене, але я думаю що це ненадовго!

Чи ти вирішила від усіх сховатися, щоб ніхто не згадував цю цифру, чи відсвяткувати так гучно, щоб усі забули, скільки тобі років?

- Я зібрала свій робочий колектив, і зробила для них такий тімбілдинг, щоб вони розслабилися, якщо ти розумієш, про що я! Я особисто не вживала, бо мені не можна. Я чомусь не люблю гучно святкувати: я хочу чути розмову, бачити очі і дихати свіжим повітрям. Це вже, мабуть, старість!

Що ти отримала у подарунок від майбутнього чоловіка, гумориста Сергія Середи?

-Він сказав: «Все, що хочеш собі купити, купляй! Ти знаєш, де у нас лежать гроші!». Я ще не визначилася: можливо, це буде автівка, новий кліп або весільна подорож.

Подарунок на день народження ти вибираєш між зйомками нового кліпу і автівкою. Сума одна й та сама?

- Не повіриш, але так! Це страшні гроші! Люди, якби ви знали, як нам, артистам, важко живеться! Але потім це мене і «годує»: я можу вдягнути на себе розкішну сукню і взагалі ні в чому собі не відмовляти! Проживши чотири роки з одеситом, я маю правильний підхід до розподілу фінансів!