«Цей промах запам’ятають усі!»: Лайма Вайкуле зізналася, як вперше за свою кар’єру цьогоріч зганьбилася на сцені власного фестивалю

"Я не знала цього!"

Поделиться:

Лаймо, вітаємо з п’ятим ювілейним фестивалем «Рандеву». Чи все вдалося? Можливо, щось пішло не по плану?

- Усе було за планом, і всі виступили супер! Більше того – у нас з’явилися співаки, які піднімають планку фестивалю. Вони дають поштовх ще більше старатися. Ну а Monatik чого тільки вартує?! Я познайомилася з ним!

Ще невідомо, хто з ким познайомився, тому що Дмитро виказував велике захоплення вами. Я так розумію, що ви так само хотіли познайомитися з Дмитром, як і Дмитро з вами…

- Абсолютно однакові відчуття! От чому мені подобається фестиваль – ми не тільки з давніми друзями зустрічаємось, але й заводимо нових! Ось це чудово!

Фестиваль «Рандеву» це не тільки музика, а ще й ваші вбрання. Як готувалися цього року?

- Насправді, я зганьбилася сьогодні. Я вийшла в доволі прозорому костюмі. Я не знала цього! Але потім мені показали фото зі сцени, я ледь не збожеволіла! Тож бувають інколи промахи. Направду, це мій перший промах у житті!

Але всі це точно запам’ятають!

- Це точно! Цей промах запам’ятають усі!

Цього року фестиваль «Рандеву» вперше пройде в Одесі. Ви були дуже багато разів у цьому місті.

- Направду,  нам запропонували… Але в усякому випадку – ми всі живемо біля моря, тому ми – діти моря! І чом би й ні!? Чудово! Для мене Одеса – особливе місце, бо я лише одного разу в житті знімалася в кіні, і це було на Одеській кіностудії. Не можу рекламувати цей фільм, тому що мені за нього соромно. Але в усякому випадку я знаю, що таке зніматися в кіні! Це набагато легше, ніж співати на сцені! Це я пізнала в Одесі.