«Через твоє інтерв‘ю!»: телеведуча Леся Нікітюк зізналася Катерині Осадчій, чому розійшлася зі своїм бойфрендом-сусідом

"Але це не основна причина…"

Поделиться:

Лесю, рік тому ми зустрічалися з тобою у Барселоні на тижні весільної моди. Тоді ти собі приглядала весільну сукню, адже збиралася заміж за свого сусіда, з яким зустрічалася. Пройшов рік – а сусіда поруч з тобою вже немає. Що стало причиною вашого розриву?

- Твоє інтерв’ю! Ти скандальна ведуча! Ти зіпсувала моє особисте життя! Я зарікаюся, що ніколи не буду «ляпати», аби не зурочити!

У вас все було добре, вже навіть збиралися пробивати стіни у квартирах і об’єднувати житлову площу. І тут – розрив, чому так?

- Я – діамант, і він – діамант, а наші грані поки шліфуються!

Тобто, остаточного розриву поки немає?

- Я не скажу!

Я так розумію, що, напевно, твоя публічність є однією з причин важких стосунків з чоловіками…

- Публічність завжди буде однією з причин важких стосунків! Коли ти десь відпочиваєш, то люди можуть налетіти на тебе з телефоном задля фото, коли між вами стріли Амура летять. Звичайній людині звикнути до цього дуже важко! Але це не основна причина…

Можливо, твоя участь у «Танцях з зірками» якось внесла тріщину у ці стосунки?

- Ага, я погано танцювала - і він від мене пішов!

Звичайно, ти не полишаєш надію вийти заміж…

- Я готова їздити на покази весільних суконь по десять чи двадцять разів на рік! Я знаю точно, що у мене не буде сукні, яка дуже обтягує тіло. У цій сукні здається, що тато веде тебе під вінець, а ти так повільно йдеш, ніби є ще час подумати: «А може не треба виходити заміж?». Мені подобаються сукні, коли корсет робить талію красивою, і починаючи з талії, сукня стає пишнішою…

Зважаючи на твою професію, тобі доводиться змінювати багато суконь. Яка сукня була найбільш незручною?

- Короткі сукні – дуже небезпечні! Одразу може полетіти образа від жінки якогось чоловіка – і будуть інтриги, скандали…  Я вдягаю щось таке, щоб відкривало ноги, але не занадто; щось таке, щоб підкреслювало талію, але щоб не репнуло; щось таке, щоб підкреслювало груди, але щоб не випало!