Чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов про переваги звання Народного артиста України: «Тепер нас зможуть поховати разом на Байковому»

До цього говорили мені: «Олександре, ви тут не можете бути, тільки Катерина…»

Поделиться:

Катерино, як сьогодні збиралися у суддівське крісло конкурсу краси?

- Я знала, що ведучим конкурсу «Міс Україна» буде Володимир Остапчук, який після останньому ефіру шоу «Танці з зірками» сказав мені: «Ми з тобою зустрінемося, і я дозволю собі кілька фривольностей, так що готуйся!», от я і підготувалася!

Олександре, вітаємо вас з отриманням звання «Народний артист України». Як воно тепер, коли 2 артиста у родині?

- Я тепер безкоштовно їжджу у громадському транспорті.

Для того, щоб безкоштовно їздити у громадському транспорті, треба мати з собою посвідчення…

- Так, звичайно, бо, я гадаю, контролери і кондуктори не повірять і скажуть: «Брешеш!».

- Так, бо Саша дуже молодий для цього звання.

- Я завжди мріяв про те, аби нас поховали разом з Катериною. Тепер нас можуть поховати на одному кладовищі, Байковому, бо до цього говорили мені: «Олександре, ви тут не можете бути, тільки Катерина…».

Ви влітку і багато працювали, і мандрували, тривалий час провели в Америці. Як ви уникаєте того, щоб не набрати зайвих кілограмів під час подорожей?

- Я набрала ці зайві кілограми, і мій чоловік був у такому захваті, що казав: «Я дуже тебе прошу, залишися ось у такому стані!».

- Я набрав десь 5 кілограмів, а Катя – 3.5 кілограми.

- Та після «Танців з зірками» я вже все зайве скинула…

Шлюбна церемонія у театрі в Америці у вас вже була, але цього разу ви ще вирішили взяти шлюб просто на паркеті шоу «Танці з зірками».

- Насправді, 5 років тому у нас був шлюб перед Господом Богом у церкві. Тож  канал запропонував зробити нам такий подарунок, і ми з радістю на це погодилися.

- Все для дружини! Вона каже: «Хочу багато весільних суконь!».