Даша Астаф'єва отримала від коханого пропозицію руки та серця: «Мій чоловік - єдиний, хто не помічав оголених сідниць, а побачив в мені людину»

Співачка відверто розповіла про особисте життя

Поделиться:

Дашо, судячи з перших кадрів стрічки, у всіх сценах ти оголена. Навіть трюки тобі довелося робити повністю оголеною, цей стрибок з балкону.

-Я не повністю оголена, я у панчохах, стрінгах, сорочці та з штучним волоссям.

Якось ти сказала про те, що коли ти прочитала сценарій, ти дуже багато знайшла спільного зі своїм життям. А тепер відкрий завісу.

-Мені близький цей образ, бо ця жінка не тільки гола зовні, але й всередині. Вона в пошуках свого щастя, відкривається світу. Мій чоловік – єдиний, хто не помічав ані оголених сідниць, ані грудей. Він бачив в мені людину.

Ви сказали «чоловік». Тобто, ви вже офіційно заміжня? 

-Звісно, чоловік, а хто він мені ще? Я його кохаю.

Можливо, вже отримала пропозицію руки та серця?

-Отримала.

А  заміж?

-Ти перша дізнаєшся про це.

Нещодавно сталася халепа, в тебе викрали автівку серед білого дня. Просто сіли та поїхали. Ти оголосила машину у розшук.

-На щастя, мені повернули мій автомобіль.

Насправді, знаходять одну з тисячі машин.

-З-під клініки при камерах, охоронцях, вкради авто. Вкрали люди, які знають, хто я. Можливо, вони думають, що я заробила якось на це авто. Можливо, розбещеним способом, можливо, судять зі свого життєвого досвіду. Я не засмутилася через авто, як за те, що засмутилися мої близькі. Мій тато щодня їздив шукав автівку, мені було це важко. Це було жахливо, що мій чоловік не може нічого зробити, бо він, ви знаєте, знаходиться вдома під арештом.  Мої близькі нічого не можуть вдіяти, бо це звичайні  прості люди. Мені досі телефонують аферисти: «Ну, що - повернути тобі твого коня?» Машину мені повернули просто гарні люди, які, можливо, поважають мене за якихось причин, і зробили