Дивіться цієї неділі на 1+1, як обирали "Міс Україна 2017"

Дивіться цієї неділі на 1+1, як обирали "Міс Україна 2017"
1plus1.ua

Не пропустіть фінал найяскравішого та найголовнішого конкурса краси

Поделиться:

Уже у неділю, о 23.00 глядачі побачать феєричне шоу, фінал конкурсу "Міс Україна". Дійство, під час якого обрали накрасивішу дівчину країни, яка цього року поїде представляти Україну до Китаю на конкурс "Місс Світу 2017", підготував телеканал "1+1" разом з продюсерським центром FINAL CUT MEDIA

Тож, не пропустіть ефір та побачте, як за звання головної красуні цьго разу боролися 24 учасниці з усіх куточків України. Найкращу обирало суворе журі у складі Влади Литовченко, топ-моделі Аліни Байкової, мандрівника-телеведучого Дмитра Комарова, балерини Катерини Кухар, актора Володимира Горянського, ресторатора Миколи Тищенка, "Міс Україна 2016" Олександри Кучеренко, дизайнерів Андре Тана та Юлії Айсіної, олімпійського чемпіона Олега Верняєва, кастинг-директора конкурса Єлизавети Чепель. 
Судді дали собі волю на конкурсі з каверзними питаннями, тому глядачі зможуть оцінити також не тільки красу дівчат, але й розум та вміння імпровізувати. 

Окрім яскравих виходів учасниць у вечрних сукнях та купальниках, буде на що подивитись.  Бо свої найяскравіші виступи цього вечора покажуть Монатик, Макс Барських, гурт Время і Стекло, Tayanna, Марія Яремчук, Тамерлан та Альона Омаргалієва. 
Тіна Кароль потрапить у незвичні "обійми" величезної руки та вразить відвертим вбранням. А Оля Полякова влаштує прем'єру нової пісні та концертного номеру. 

Боротьба за корону виявиться запеклою, та ведучі шоу Катя Осадча та Юрій Горбунов невпинними жартами та смішними суперечками трохи знизять градус суперництва на конкурсі.

У фіналі глядачі побачать, як "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко віддасть корону новій королеві краси.  

Не пропустіть телеверсію конкурсу та дізнайтеся: хто впустив корону буквально за крок? Що отримала переможниця? 
Усі подробиці феєричного свята краси та музики вже у неділю, о 23.00, на 1+1.