«Донечка подорослішала!»: телеведуча Лілія Ребрик розповіла про модні капризи своєї 7-річної доньки

«Наразі дуже складно її кудись вдягнути»

Поделиться:

Ліліє, ти серед тих телеведучих, які приміряли не одну вечірню чи невечірню сукню для щоденних ефірів. Які історії траплялися з сукнями, які, можливо, дошивали прямо на тобі за хвилину до ефіру?

- Чого тільки не було, я Галя балувана! Одного разу костюмери зашили отвір, у який має просовуватися пояс, у сукні на запах. Я вдягаю її в останню мить, і отвору немає! Було таке, що Дмитро Танкович заплутався у моєму шлейфі тоді, коли у нас було лише 30 секунд, аби перебігти за лаштунками на потрібне місце. Це, до речі, був наш перший спільний прямий ефір. Діма впав просто долілиць! Я розуміла: треба рятувати або Діму, або ефір! І що ти думаєш? Я обрала ефір, а перед Дімою вибачилася.

Ти прихильниця одного стилю в одязі зі своїми доньками. Багато років поспіль до дня народження доньки Діани ти обов’язково шила і собі, і Діані однакові сукні. Але донька подорослішала і відмовилася від цього перформансу сама.

- Коли їй виповнилося 5 років, то вона сказала: «Я хочу бути єдиною принцесою на власному святі». Донечка подорослішала! Раніше її було простіше кудись вдягнути, адже я одягала їй те, що сама вважала за потрібне. А зараз вона сама мені розказує, що у тренді, а що ні. Наразі дуже складно її кудись вдягнути.

Я так розумію, що ти серед тих мам, які постраждали від закону Володимира Зеленського про відміну шкільної форми...

- Ми все одно дотримуємося чорно-білого стилю. Я їй пояснюю так: «Це теж стиль, який називається шкільний. Він має чорно-білу кольорову гаму. Ти маєш бути школярочкою, це ж дуже красиво! Це стильно, і ти тоді будеш у тренді!». Інколи Діана все одно говорить мені: «Мамо, це не модно», а я їй: «У кого ж ти така вродилася?». Уяви, це у другому класі! Мені зараз набагато легше Поліну одягнути, адже вона мені поки не розказує, що модно, а що ні.