Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла, що не бачилася з ним вже місяць

"Ми постійно на зв’язку..."

Поделиться:

Олександро, не так давно ти була у Парижі по справах. Париж – місто романтичне, і, напевно, вам хотілося б поїхати туди разом з чоловіком. Нажаль, Дмитро Комаров у мандрах… Чи, можливо, Дмитро там був?

- Ні, до Парижу я їздила із робочою місією. Я стала обличчям французького бренду косметики, тому там ми знімали рекламну кампанію. Для мене Париж це більше картинка: Ейфелева вежа, гарна дівчинка, яка сидить у сукні… Насправді, все не так романтично, якщо пройтися паризькими вулицями. Для мене все ж таки романтика дещо в іншому!

У чому?

- Можливо, навіть і у джунглях!

Ви дружина свого чоловіка: міста, комфорт – все це не романтика, для вас вона десь подалі…

- Романтика там, де мій чоловік! Якщо б він був у Парижі, то ми б і там знайшли б романтику.

Дмитро Комаров наразі у відрядженні. Скільки ви вже не бачилися?

- Ми не бачилися з Дімою вже більше місяця, але це вже не так відчутно для мене! Ми постійно на зв’язку, і я вже навіть звикла трішки раніше просинатися, щоб побажати йому «доброго ранку», і трішки пізніше лягти, щоб також бути на зв’язку. Ми намагаємося підлаштувати час одне під одного, навіть не зважаючи на великі часові межі.

Ви спілкуєтеся з чоловіком телефоном, але на відстані діти не народжуються… Чи плануєте ви поповнення у родині? Як підлаштувати родинне життя так, аби воно було повноцінним, враховуючи професію вашого чоловіка?

- А це ми побачимо надалі, бо я сама тобі поки не можу відповісти на це запитання! Ми дуже хочемо, щоб наша родина була великою і, звичайно, плануємо дітей.

А як цих дітей робити на відстані – невідомо…

- Ми знайдемо час!