Дружина міністра інфраструктури Омеляна, дизайнерка Світлана Бевза, прокоментувала, чому народжувала другу дитину в Америці

«Ось дружина, яка підвела чоловіка!»

Поделиться:

Світлано, ми не бачилися з того моменту, коли у вас із чоловіком, міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, народилася друга дитина. Ми вас із цим вітаємо. Народжувати другу дитину ви поїхали до Америки. Це обговорювала чи не вся країна.

- Я не коментувала це ще жодного разу, але так, як ми з тобою знайомі, то все ж таки прокоментую. Вийшло так: я їхала на показ до Нью-Йорку 8 грудня, а зворотній квиток був на 20 грудня, а термін вагітності був вже – початок 7 місяця. Я банально застудилася, і лікарі порадили мені лишитися. Тому це все було не дуже заплановано. Я дуже задоволена тим, що я потрапила до хорошої лікарні, пологи пройшли успішно і я, як мама, дуже щаслива.

Почали говорити, що все це задля того, щоб дитина отримала американське громадянство. І це, нібито, не дуже стикується з усією політикою Володимира Омеляна, щодо просування України в світі.

- Громадськість, яка з диванів коментує все у Facebook, і вважає, що вона має право осуджувати будь-кого, зокрема мого чоловіка, який, дійсно, багато робить для країни. Якщо така громадськість вважає, що я якось заважаю чоловікові, то хай так і думає: «Ось дружина, яка підвела чоловіка!»