Дружина скандального майора Мельниченка Наталія Розинська розповіла, як вони отримали політичний притулок в Америці та за рахунок чого заробляють там на життя

Наталія Розинська дебютувала у новій ролі

Поделиться:

Вітаємо Наталію Розинську на батьківщині. Кілька років тому ви разом з вашим чоловіком, зі славнозвісним майором Мельниченком, емігрували до Сполучених Штатів Америки. З того часу про вас було майже нічого не чутно. На батьківщині ви були телеведучою, майор Мельниченко викривав Президентів. Чи ви зараз займаєтеся в Америці?

- Я хочу представитися заново, тому що це для мене нове народження – я адвокат Розинська. Я закінчила з червоним дипломом університет ім. Шевченка, потім два з половиною роки я була помічником адвоката, і от в травні я була тут інкогніто. Протягом 16 годин я складала іспит, і стала адвокатом. Микола передає всім вітання, і він дуже любить Україну. Він так рвався сюди, але я йому казала, що тільки через мій труп (якщо ви пам’ятаєте, як у 2012 році він приїжджав до України і махав усім ручками через ґрати). Тому я тут, на передньому краю боротьби для того, щоб захищати мого чоловіка!

Де ви живете в Америці? Яким саме бізнесом займаєтеся?

- Вже не секрет! Контррозвідка шпигувала за нами. Ми обидва маємо Green Card як політичні біженці, і перебуваємо під імунітетом та захистом Сполучених Штатів Америки. Але контррозвідка дозволила собі шпигувати за людьми, які мають політичний притулок в Америці на території Америки. З цього приводу я буду робити окремий позов до Європейського суду з прав людини. Ми живемо в маленькому містечку Метачен, штат Нью-Джерсі, це 40 хвилин від Нью-Йорку. До речі, в Метачені народився Девід Коперфілд. І ми певний час жили на вулиці Девіда Коперфілда. Ми займаємося транспортним бізнесом: ми пакуємо і перевозимо речі людей, які переїжджають з одного штату в інший, а в Америці це дуже популярно.

Як прилаштовувалися до американського способу життя? Як тільки-но ви переїхали до Америки ви були американською домогосподаркою, що для вас абсолютно незвично.

- Звісно, перший час я не працювала, а вивчала англійську мову і займалася тільки тим, що пестила свого чоловіка та готувала йому борщ. Пізніше я змогла долучитися до бізнесу, а зараз я працюю перекладачем у свого чоловіка, тому що він, на жаль, не мав змоги вивчити англійську мову. Тож тепер на всі зустрічі ми їздимо разом.