Джамала про експерименти з білявим кольором волосся: «Ні, все ж таки я брюнетка до самих кісток!»

Співачка розповіла про зміну образу

Поделиться:

Джамало, ти сьогодні особливо готувалася до червоної доріжки. Хто шив тобі це вбрання?

- Українська дизайнерка Лілія Літковська. Я дуже полюбляю одягати на червоні доріжки вбрання українських дизайнерів. Це Жуйков і Літковська.

У номінації «Співачка року» тобі місця не знайшлося. У цій номінації є NK, Тіна Кароль та Оля Полякова. Цього року в тебе вийшов новий альбом, ти проїхала Україною з туром, але залишилася без номінації. Чи здивувало і засмутило тебе це?

- Звичайно, я засмучена, тому що я щодня роблю музику, і дуже багато роблю українських пісень. В ці пісні я вкладаю душу, випускаю альбоми, і витрачаю на це і багато грошей, і багато таланту українських людей, щоб зробити дуже якісні відео. Але так виходить, що поки не «потрапляю», напевно, в аудиторію.

Так ти собі пояснила?

- Ну так!

В тебе вийшов новий відеокліп на одну з твоїх пісень з альбому, де ти з’явилася у білій перуці. Чи сподобався тобі цей образ? Може подумала: «О. гарно, мені білявкою, може, перефарбуватися у блондинку»?

- Точно ні! Я пам’ятаю, який був шквал коментарів: «О ні, Джамала перефарбувалася!». Багато людей були і за, і проти, але я все ж таки брюнетка до самих кісток!

Чи впізнає тебе син у гримі, у костюмах?

- Сьогодні він впізнав мене навіть у масці для обличчя, і навіть нічого не вигукнув.

Ви з Бекіром з тих батьків, які скрізь беруть з собою сина. Тобі зараз не важко його за собою возити?

- Я все ж таки покинула грудне годування, і залишила його вдома. Дуже важко було, коли настала зима. Я сама захворіла, і зрозуміла, що йому буде дуже важко пересуватися Україною. Якби в нас була така температура, як у Лос-Анджелесі, я б узяла його під пахву і пішла, а так мені здається, що дитина до цього не готова.