Джамала розповіла про перший місяць материнства: недосипи, зайві кілограми та проби няні

Співачка розповіла, як поєднує материнство та роботу

Поделиться:

Джамало, сьогодні ти переможець у номінації «Найбільша кількість інформаційних приводів». З головним інфоприводом ми просто зараз хочемо тебе привітати, це народження сина. Буквально через два тижня після пологів ти вже повернулася до роботи. Як ти так швидко?

-Їжу залишаю, намагаюсь погодувати перед тим, як кудись йти. От сьогодні, наприклад, так само: погодувала і вийшла на дві години,  щоб отримати цю нагороду. Мені дуже приємно, що є така премія - за добрі новини. Я сподіваюся, що й наступного року буду дарувати тільки добрі новини.

Народження другої дитини?

-Хто знає? Чом би й ні?

Ти цієї можливості не відкидаєш?

-Так, не можу сказати, що було супер-легко, але коли народила, в мене така думка: «О, потрібно вже другого». Це такі круті відчуття, я не можу порівняти їх ні з чим. Це момент, коли тобі дитину викладають на груди.

Хто тобі допомагає з дитиною?

-І мої батьки, і батьки Бекіра. З сьогоднішнього дня я запросила няню, подивимося, як складеться. 

Джамало, у сина татарське ім’я, звісно. Емір-Рахман. Чому саме його обрали?

- «Рахман» означає «співчутливий», а «Емір» означає «повелитель». Він для мене принц, Емір-Рахман Сейд Бекір Огли Сулейман. 

Як ти повертаєшся у допологову форму?

-Я ще не повертаюся, тобто, нічого для цього не роблю, окрім того, що годую. Хоча мені приємно, що люди пишуть мені в коментарях: «Джамало, не худни, тобі так добре».

З якими складнощами мами у перші місяці життя дитини ти зіштовхнулася?

-Спати хочеться завжди. Сьогодні, наприклад, прийшла моя мама і я змогла дві годинки поспати  -це щастя! Рідні намагаються мені дати більше поспати перед ефіром, але так - хочеться спати постійно.

У квітні у вас з чоловіком річниця весілля. Є плани, як відсвяткувати?

-Я буду на репетиції «Голосу країни», у нас буде великий фінал, де я буду співати свою пісню «Крила», і ще буду співати багато пісень зі своєю учасницею, буде дуже круто, я чекаю на цей день, як на Новий рік!

Зараз весна, час тюльпанів. Для тебе саме ця квітка особлива, тому що голландська компанія вивела сорт тюльпанів та назвала його на твою честь. Які вони?

-Вони неймовірні. Я дуже щаслива, що маю особисту квітку, Тюльпан цей яскравий - поєднання червоного з жовтим, він як півонія. Мої батьки, коли мені було 6-7 років, вирощували тюльпани,  дуже красиві. І продавали їх на 8 березня. Це був наш основний заробіток. Я пам’ятаю, що дуже соромилася продавати ці тюльпани, в мене виходило дуже погано, а в сестри дуже добре. Сподіваюся, що будуть продаватися так само квіти «Джамала» і будуть радувати людей.