Джамала розповіла про свій кавовий сімейний бізнес: «Наша машина для заварювання кави коштує як квартира»

"Я – просто дружина свого чоловіка"

Поделиться:

Джамало, вас із Бекіром можна привітати: ви вже відкрили другий заклад Takava Coffee-Buffet. Чи інвестувала ти туди свої гонорари?

- Я – просто дружина свого чоловіка, я завжди його підтримую, надихаю його і  надихаюсь ним. Він – одержимий кавою та правильним сервісом. Так, як я прискіпливо підходжу до музики, так і вони до кави. Ця машина, яка робить каву, коштує як квартира, дійсно! Коли я своєму батькові розповідаю, скільки коштує мій кліп, то він не може повірити, як знімати кліпи за 30000-40000 доларів! Так і тут: люди купують собі таку кавову машину, щоб інші люди пили добру каву.

Зараз твоя пісня «Solo» займає сходинки у британських чартах. Ти плануєш бути великою співачкою у Великій Британії?

- Чому ні?! Не те, що я переїду у Британію, ні… Я плекаю думки, що буде така можливість транслювати з Києва свою любов: я в Україні, але я можу бути відомою співачкою в усьому світі.

Цього року Україна не бере участі на «Євробаченні», але у фіналі конкурсу буде виступати Андрій Данилко. Чи не засмутило тебе те, що тебе не запросили виступити від України?

- Вєрка Сердючка – ікона та символ «Євробачення». Все ж таки моя пісня асоціюється з більш змістовним та драматичним змістом. Сердючка – це свято, тому я не ображаюся!