Джамала полетіла до Грузії, щоб подарувати Бйорк корону з крилами

Співачка здійснила свою давню мрію

Поделиться:

Останнім часом у вашій родині було багато свят. Це і річниця знайомства з чоловіком, і його День народження. Все це святкували у Грузії. Я знаю, що ти не п’єш. То навіщо у Грузію було їхати святкувати?

-Я поїхала у Грузію саме тому, що там відбувався концерт Бйорк. Вона моя улюблена співачка, вона минулого року взагалі виступала лише 5 разів, а тут два концерти у Тбілісі. Це просто був подарунок.

Що подарувала чоловіку?

-Джинси і світшот, те, що потрібно завжди.

Яким було святкування День народження?

-Є у нас шалені друзі, вони нас зустрічали та влаштували свято у найкрутішому ресторані Грузії. Там були танці та співи.

Ти їздила побачити наживо Бйорк, яка має свій стиль. Хто для тебе ікони стилю, на кого хочеться бути схожою?

-Подобаються деякі наряди Ріанни, Маріон Котійяр. Я везла Бйорк подарунок -корону з крилами. Через кордон і всі хотіли до цього доторкнутися. Казали мені, що не можна у салон, а я відповідала: «Не чіпайте, це для Бйорк!» І я передала її цю корону.

Тбілісі скоро буде приймати дитяче «Євробачення». Можливо, тебе запросили виступити?

-Я щаслива, що від України буде їхати Настя Багінська, яка є учасницею «Голосу». Я давно за нею спостерігаю. У дитячому «Євробаченні» добре те, що немає такої відповідальності у дітей, вони не привозять конкурс до своєї країни після перемоги, просто беруть участь. Це мені здається дуже правильно, я за це вболіваю як громадянка.