Дзідзьо розповів подробиці про зйомки в серіалі «Відморожений»

" Я ще просто тоді не розумів, що таке 16 серій!"

Поделиться:

Дзідзьо, вітаю тебе на Франківщині! На Західній Україні по-різному ставляться до твого персонажу: хтось – обожнює, а хтось каже, що «твій образ паплюжить українську культуру». З чим ти стикаєшся частіше?

- На Західній Україні вміють так скласти руки в боки і чекати, на що ти здатен! Я не переживаю через це, бо основне – вміти сміятися над собою та над своїми помилками і дивитися на те, який ти маєш вигляд насправді зі сторони: чи ти пан з міста, чи пан із села! Я займаюся творчістю дуже щиро, і мене люблять діти, а вони як ніхто відчувають, чи насправді я роблю це з любов’ю чи ні.

- Є така фраза: не штовхають тільки дохлого собаку. Мені здається, що чим більше людина робить, тим більше у її бік критики!

Зараз ти і гастролюєш, і знімаєшся у головній ролі у новому серіалі «Відморожений», який скоро вийде на телеканалі «1+1». Тут ти не режисер, не продюсер, а актор. Як воно, віддатися у чужі руки?

- У нас дуже гарна команда! Я ще просто тоді не розумів, що таке 16 серій!  Я просинаюся о четвертій ранку, потім, з четвертої до п’ятої, вчу тексти, а далі вже працюю у кадрі. Акторів підібрали дуже органічно! Такого серіалу в Україні ще не було! Я дивлюся сам, і мені дуже смішно! Це серіал не подібний ні на що!