Екс-невістка Віктора Ющенка розповіла, у яких стосунках перебуває з його сином Андрієм після розлучення

Чи вдалося екс-подружжю зберегти теплі стосунки?

Поделиться:

Лізо, в останнє, коли ми з тобою спілкувалися, ти мала прізвище Ющенко, мала одну дитину, спільну з Андрієм Ющенком – сином екс-президента України Віктора Ющенка, і жила в Україні. В твоєму житті за цей час все докорінно змінилося: тепер ти мама двох дітей, встигла пожити в Америці, у Франції, ще й встигла стати дизайнером ювелірних прикрас. Чим ти тепер займаєшся, де мешкаєш?

- Все ти правильно сказала. Я продовжую займатися дітьми, ювелірним бізнесом і ще розвиваю деякі проекти, про які скажу пізніше.

Де діти ходять в школу?

- У Франції, але я планую зараз частіше бувати у Києві, тому що я хочу більше розвивати мій ювелірний бренд в Україні.

У яких стосунках ти залишилася зі своїм колишнім чоловіком Андрієм Ющенком, чи бачитеся ви, коли ти повертаєшся до Києва, чи їздить Варвара до нього відпочивати?

- У нас з Андрієм дуже добрі стосунки. Перш за все, ми батьки для нашої доньки, тому створюємо для неї комфорті умови. Ми ходимо на вечері, спільно проводимо час, а коли ми за кордоном, то Андрій прилітає до нас.

Чи вітав тебе Андрій з твоїм новим одруженням? І чи вітала ти Андрія Ющенка з його новим шлюбом?

- Так, ми одне одного привітали.

Всі пам’ятають твоє перше весілля, тому що на нього не можна було не звернути увагу: ти виходила заміж за сина діючого Президента, в тебе була скромна сукня, розпис був дуже скромний. Яким було друге весілля?

- На той час ми жили в Америці, і там до таких подій ставляться дуже спокійно, тому в мене і це весілля було також спокійним.

Якщо перший твій чоловік був сином Президента, то другий чоловік – хто він?

- Простий бізнесмен.