Євген Кошовий розповів, як «Квартал 95» готується до президентських виборів: «Портфелі ми ще не розподіляли»

Шоумен розказав, хто може зайняти місце Володимира Зеленського

Поделиться:

Євгене, вітаю на батьківщині. Ти з Харківщини. Напевно, ти любиш сюди приїжджати. Чи залишилися тут друзі, знайомі, родичі, до яких ти заїжджаєш, коли буваєш у Харкові?

- У 1989 році я поїхав із Харківської області. Ці роки я згадую дуже часто, мені часто сниться харківський будинок та дитячий садок, до якого я ходив.

Нещодавно в ефірі каналу «1+1» стартував «Жіночий квартал». Ти там також береш участь у деяких номерах. З однією з акторок, а саме з Настею Короткою, ти побився об заклад, що схуднеш на десять кілограмів. Той, хто програє буде винен тому, хто виграє, ящик дуже дорогого шампанського. Які здобутки на цьому шляху?

- Я скинув вісім кілограмів за чотири тижні. Вага була 108, 4, а зараз важу 100, 5.

Ти програв?

- Так, але Настя про це ще не знає. Я сподіваюся, що вона не подивитися цей випуск «Світського життя».

Не вщухають плітки про те, що зовсім скоро життя «Кварталу 95» може докорінно змінитися, тому що у вашій команді з’явиться кандидат у Президенти – Володимир Зеленський. Ви вже між собою розмовляли, хто стане головним, хто займе місце Володимира Зеленського у «Кварталі», адже, напевно, якщо Володимир балотуватиметься, то грати вже не буде.

- Або це буде Президент, який гратиме в своєму колективі. Буде найдорожчий колектив у світі. Ми не розподіляли поки що портфелі. Ми розмовляємо на тему, що будемо робити, якщо так станеться.

Можливо, ви вже не розмовляєте по телефону про такі речі, бо вже розумієте, що вас будуть прослуховувати конкуренти?

- Я знаю, що вони слухають не тільки нас, але й дружину слухають. Це все ж дуже чутно, коли ти розмовляєш, а хтось тобі у вухо дзвенить. Та я і з ними розмовляю. Я не знаю, скільки їх там сидить в офісі, але я  з кожним розмовляю. «Якщо вам це цікаво, то можете послухати, а якщо ні, то кидайте свої апарати. Я з дружиною договорю про інтимне, а потім ви вже… Ви ж знаєте, де я живу, то приходьте!».