Ганна Різатдінова зізналася, як відреагувала на арешт свого екс-чоловіка, олігарха Олександра Онищенка

«Я сподіваюся, що ця історія колись закінчиться!»

Поделиться:

Ганно, не так давно закінчився проєкт «Танці з зірками», який для тебе був важким, але ти стала фіналісткою. Як і колись на Олімпійських іграх перше місце ти не посіла, як гадаєш, чому?

- У мене вже була бронза, зараз – срібло, тож, у наступному проекті у мене буде золото!

Ти підеш на друге коло «Танців з зірками», як це зробила Наталія Могилевська…

- Я вважаю, що я повинна повернутися на паркет, аби здобути золото! Зараз я не засмучуюся, але у перші два дні після фіналу у мене навіть була депресія, та потім я зрозуміла, що у нашій країні друге місце полюбляють навіть більше, аніж перше!

Ти не раз казала про те, що твоє повернення у медіапростір після твого розлучення з олігархом Олександром Онищенком – це твоє бажання позбутися клейма дружини олігарха. Чи вдалося це тобі? Чи вітав тебе Олександр Онищенко з другим місцем у проєкті? 

- Олександр мене не вітав, але я відчуваю, що він дивився усі ефіри, мабуть, на повторі, але дивився.

І шкодував…

- Так, мабуть. Моя свекруха Інна Петрівна телефонувала мені і казала теплі слова. Вся родина мною пишається, і це приємно!

Не так давно Олександра Онищенка заарештували у Німеччині. Якщо за запитом Національного антикорупційного бюро твого колишнього чоловіка екстрадують до України, то йому «світить» в’язниця на найближчі 5 чи 10 років.

- Я з ним не спілкуюся з січня цього року. Я навіть не знала, що він поїхав до Німеччини.

Кажуть про те, що в Олександра Онищенка є нерухомість у Німеччині, тому він і поїхав саме туди…Чи була ти у тих будинках?

- Ні, не була, я була тільки в Іспанії. Я все одно сподіваюся тільки на краще, адже у нас є спільна дитина – син Роман, тому я сподіваюся, що ця історія колись закінчиться!

Тобто, ти віриш у те, що Олександр Онищенко не винуватий у тому, що йому закидає Національне антикорупційне бюро?

- Як мати спільної дитини, авжеж, я вважаю його невинуватим!