Гуморист Юрій Ткач зізнався, чию «зіркову» дитину хрестив разом із балериною Катериною Кухар

«Через якийсь час мені дзвонить Катя Кухар і каже: «Юра, ми тепер з тобою будемо кумами!» »

Поделиться:

Юріє, тепер вже офіційно ваша кума - прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар. Зіркова психологиня Наталія Холоденко вирішила взяти хрещеними батьками для своєї дитини вас і Катерину…

- Я вам відкрию такий секрет: після «Танців з зірками» ми сиділи о другій ночі у Наташі вдома і тоді домовилися про те, що у кого з нас першого з’являється дитина, то той того у куми і бере! Вона сказала – вона зробила! А потім мені каже: «Давай тепер подумаємо про те, хто тепер буде кумою?! Почекай, а може Катя?», а я їй: «Що у тебе там у голові коїться, що ти придумуєш такі неймовірні ідеї?!». Через якийсь час мені дзвонить Катя Кухар і каже: «Юра, ми тепер з тобою будемо кумами!». Ось так все і вийшло!

Як ви святкували хрестини?

- Пів на дванадцяту ми поїхали у ресторан, де було багато вітражів, золота, діамантів – Наташу Холоденко ж треба ще знати, молодець, так і треба! Дрес-код свята був у білому кольорі та кольорі «айворі». Коли я отримав запрошення від Наталії, то запитав свою дружину: «Віко, а що таке «айворі»?, а вона каже: «Колір такий!», «Це що за колір такий?», «Бежевий». Я ж собі пошив костюм такого кольору, дружина – білу сукню. Потім ми дуже сильно сміялися, бо у Наташі було вбрання кольору «айворі», а крижма була з песцю.

З хутра?

- Там було і хутро, і каміння, і багато чого ще. Дуже круто!