Хореограф Євген Кот анонсував, у якому екзотичному місці буде проходити його весільна церемонія

«Ми будемо там тільки вдвох!»

Поделиться:

 Євгене, не дивно зустріти вас на вечірці, яка присвячена презентації нової лінії весільних суконь. Зовсім незабаром у вас у самого відбудеться весілля. На якому саме екзотичному острові буде відбуватися церемонія?

- Церемонія буде відбуватися на острові Таїті. Це рай на землі. Ми одного разу вже там були, ми провели там близько одного місяця і настільки закохалися в це місце, що собі поставили за ціль провести церемонію на цьому острові.

Таїті – Французька Полінезія. Туди летіти більше, аніж добу, це ж біля Австралії… Чому саме там?

- Я не можу вам передати… Просто я всім бажаю побувати на Таїті.

Скільки заробляють танцюристи, щоб відвезти на Таїті своїх гостей?

- Заробляємо ми достатньо, але везти туди всю родину та друзів ми не будемо. По-перше, у Наталії це вже не перше весілля і робити якийсь бенкет, аби просто потусуватись, ми не хотіли. Це для нас щось особливе і ми обрали особливе місце для цього. Ми будемо там тільки вдвох!

Все, що зареєстроване на Таїті, можна вважати недійсним в Україні. Чи буде в Києві для близьких якесь застілля?

- Це в нас вже відбулося. Я вже ношу каблучку, ми вже розписалися.

У Наді Дорофєєвої , з якою ти танцював у минулому сезоні «Танців з зірками», обручка саме такого бренду.  Чи не питав ти у неї поради, де краще замовити обручку?

- Просто наші смаки співпали. Це стрічка Мебіуса, і  ще ми трошки додали камінців: у Наталії – маленький біленький,а  в мене -  чорний!