Іраклі Макацарія повезе свою партнерку Яну Заєць до Грузії

Завидний холостяк розказав, які місця першочергово покаже Яні

Поделиться:

Іраклію, для тебе «Танці з зірками» тривають, і сьогодні своїми оплесками у глядацькій залі ти ставиш оцінки строгій і вибагливій Катерині Кухар.

- По-перше, мої вам компліменти, маєте чарівний вигляд! Для мене велика честь і приємність, що Катерина запросила мене на цей вечір. Справжня прима-балерина, гордість України, вона була на висоті! Без сумніву, мої оцінки за цю виставу навіть вищі за відмінно!

Катерина Кухар дуже сувора і прискіплива суддя на «Танцях з зірками», але до вашої пари вона завжди була дуже лагідною. Її коментарі були дуже ніжними і дуже компліментарними. Ти як чоловік, можливо, Катерині сподобався, незважаючи на те, що у Катерини є чоловік.

- Це все жарти, я гадаю. Катерина -  строга, але справедлива суддя. Що тут вдієш - напевно, їй просто подобалися наші танці!

Одразу після закінчення «Танців з зірками» в Україні ти відправився до Грузії, де якраз зараз триває черговий сезон «Танців з зірками». Ти підтримував у прямому ефіру свою колишню партнерку на грузинських «Танцях з зірками» Саломе. Як тебе там приймали? Чи заспокоювали тебе там за третє місце в Україні?

- Усі ці місяці я відчував надпотужну підтримку всього грузинського народу! Я щиро вдячний землякам за те, як палко вони вболівали за мене! Так, дійсно на останньому етері грузинських «Танців із зірками» я став запрошеним третім учасником у парі моєї колишньої партнерки. Але найголовніше ще попереду! Скоро ми станцюємо на грузинському паркеті разом із Яною Заєць. Нас запросили виступити у півфіналі  з контемпорарі під пісню Ніно Катамадзе! 

Яна вперше буде у Тбілісі, тому, напевно, ти вже склав маршрут. Всі ми знаємо, які грузини хлібосольні – їсти не переїсти всі хінкалі. Але, тим не менше, що в першу чергу хочеш Яні показати?

- Одразу з літака - до винного льоху! Жартую… На жаль, у нас буде небагато часу, але я обов`язково покажу Яні найкрасивіші місця Тбілісі, Мцхету... Я впевнений, що вона закохається у Грузію та повернеться ще не раз!