Ірина Білик розказала, чому підтримує ЛГБТ-спільноту

Співачка випустила кліп, присвячений гей-спільноті

Поделиться:

Ірино, зовсім нещодавно в тебе вийшла відеоробота на твою нову пісню. Цей кліп присвячений ЛГБТ-спільноті. Ти є абсолютною гей-іконою. Що було поштовхом, аби ти взялася за цю достатньо складну тему в Україні?

- Навіть Президент України Петро Порошенко висловлювався досить толерантно до спільноти ЛГБТ, тому, я вважаю, що це не є скандалом для України. Ці люди зі мною, а я – з ними. Серед моїх знайомих таких більше сімдесяти відсотків. І не можна сказати, що цього немає. Не треба казати тільки, що у нас тільки чоловіки, які кохають жінок. На мою думку, більшість – інші люди.

Зовсім скоро у Києві гей-парад. Чи підеш ти на нього?

- У мене на ці дати є робота в Одесі, але якщо я швидко доїду, то буду з друзями. Я хочу, щоб в Україні не писали маразмів, що таких людей треба душити чи давити.  Ні, це люди, які є, і це вже даність.

Сьогодні ми з тобою зустрілися на «Великому весіллі». Про твоє весілля з твоїм чоловіком Асланом – батьком твого молодшого сина – мало що відомо. Відомо, що ви побралися. Чи була весільна сукня, дружки, каравай, рушники – всі українські традиції?

- На той момент в нас була лише ціль – наш хлопчик. Ми так хвилювалися, щоб він народився, і акумулювали всі гроші на те, щоб він народився. Ти знаєш, зараз і газ, і світло коштують нормально, а я у великому будинку мешкаю.  Ми відклали нашу вечірку, але думаю, якщо буде настрій і трошки назбираємо грошей, то будемо гуляти.

Тобто ти ще думаєш, що в твоєму житті буде весілля. А яке?

- Я хочу не білу сукню, а якусь незвичну. Хочу, щоб це було на морі.

Ти кардинально змінила імідж – яскрава зачіска і яскраві кольори в одязі. Що тебе підштовхнуло до такого?

- Ходила така світла, а треба було малювати розкраску бойову. А тепер я виходжу – і мене одразу видно, можна навіть і не фарбуватися.