Ірина Федишин розповіла, як у Мексиці їй запропонували наркотики

"Вони пропонують не креветки з пахлавою, а трошки інше…"

Поделиться:

Ірино, на сьогоднішньому заході планують розігрувати подорож на Мальдіви. Я так розумію, що ваша мета візиту її отримати. Пісня «Хочу на Мальдіви» є, але чоловік ніяк не відвезе.

- От гляди сьогодні і повезе! Цього року ми прекрасно відпочили: і море, і океан …

Ви були і в Америці, і в Мексиці. Мексика – це піраміди Майя, текіла та мексиканська їжа. Що з цього набору ви встигли спробувати і побачити?

- Ми спробували текілу, але мені щось не дуже «зайшло», треба, мабуть, ще полетіти, аби розпробувати! Зі страв мені дуже сподобалася гуакамоле – в основі якого перемелене авокадо з лимоном. Коли я прилетіла додому, то одразу пішла на ринок, купила авокадо і почала вдома робити цю страву, тож у нас трошки змінився сніданок. А от коли ми лежали на пляжі, то бачили хлопців, які ходили і постійно робили вигляд, що щось нюхають. Чоловік мене запитує: «А що це вони роблять?», а я йому: «Напевно, вони хочуть запропонувати нам щось таке, щоб ми відчули кайф!». Вони пропонують не креветки з пахлавою, а трошки інше…

Влітку ви встигли і картоплю посадити і викопати. Ви як артистка від роботи не звільнені…

- Чесно, дуже хочеться допомогти батькам. Вони замаються городом, і для них це важливо, а мені нескладно це зробити. Я з самого дитинства допомагала їм з городом. Потім був період, коли мама казала: «Іра, який город?! Не виходь туди! Сусіди будуть у шоці! У тебе ж концерти!». Це не стільки копання картоплі, скільки свято, тому що з’їжджається вся родина, ми гуртом копаємо картоплю, після того влаштовуємо неймовірний пікнік… Це дуже класно проведений час у колі родини!

Скільки  соток засаджено картоплею?

- 10 соток, але я не дуже розбираюся у цьому, город такий нормальний! Ми впоралися за день!