Катя Осадча збере зіркових друзів на грандіозному концерті

Катя Осадча збере зіркових друзів на грандіозному концерті
1plus1.ua

Популярні артисти презентують свої нові пісні на «Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою»

Поделиться:

1 квітня у палаці «Україна» вперше відбудеться грандіозне видовищне музичне шоу «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою».

Програма «Світське життя» стане ближче до шанувальників і зійде з телеекрану до глядачів разом зі своїми героями.

- Багатьом глядачам програми цікаво, як проходять наші зйомки. 1 квітня свідками цього стане цілий Палац «Україна», - розповідає телеведуча Катерина Осадча. - Цим концертом ми хочемо відродити традиції української пісні, щоб кожну прем'єру від найкращих артистів країни глядачі чекали з нетерпінням.

Найпопулярніші артисти презентують свої нові пісні, а креативна команда організаторів готує видовищні постановки і незвичайне оформлення для кожного номера. Тож, глядачі, які купили квитки, зможуть бути присутніми при народженні хітів, які незабаром буде наспівувати вся країна. Звичайно, не обійдеться і без всім відомих шлягерів.

На концерті глядачі побачать виступи Тіни Кароль, Олі Полякової, Сергія Бабкіна, Насті Каменських, Гайтани, Олександра Пономарьова, Марії Яремчук, Tayanna, Асії Ахат, Наталки Карпи. Кожен номер - сенсація, кожна пісня - хіт.

Спеціально для «Вечора прем'єр» Monatik написав пісню для унікального дуету з Ніною Матвієнко. Не пропустіть спільний номер кумира молоді та легенди! Тим більше, що і самі артисти не можуть дочекатися дня, коли представлять свою сміливу творчу колаборацію.

-Діма мене порадував, написав мені мелодійний приспів. Спасибі йому за те, що він відчуває, яка я є, - каже Ніна Матвієнко. - Пісню вчимо разом з онукою Ніною, я співаю, а вона танцює.

Настя Каменських вперше в сольній кар'єрі виконає пісню українською мовою, яку написала сама.

-Цю пісню я написала давно. Але не була готова презентувати її, адже вона дуже особиста і інтимна. Я пишу українською мовою, коли в моєму серці вирують особливі почуття . І ось настав момент, коли  я готова поділитися сокровенним, і рада, що мою пісню «Тримай» вперше почують глядачі на концерті «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою».

Оля Полякова на «Вечорі прем'єр» вперше виконає свою нову пісню «Королева ночі», яка стане головною в її новому концертному шоу. Марія Яремчук готує ефектний номер разом хлопцями з DSIDE BAND - вперше на великій сцені прозвучить мелодійний і ультрасучасний україномовний реп.

Феєричні номери, вражаючі спецефекти, неповторна святкова атмосфера - все це шоу «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою».

Замовити і купити квитки можна тут: https://kiev.karabas.com/vechir-premyer-z-katerinoyu-osadchoyu

1 квітня, 19.00, Національний палац мистецтв «Україна».