Казахський репер Jah Khalib розповів про жінок, які намагалися його приворотити та обманути заради грошей

"Вчасно ми реабілітувалися, так би мовити!"

Поделиться:

Бахтіяре, ваш новий альбом, який ви написали в Україні, - про ваше життя. Стосунки з жінками у Москві, потім переїзд до Києва, магія, привороти – чого там тільки немає! У реальному житті більшість людей взагалі не вірить у те, що таке можливе…

- Більшість не вірить, і всі думають, що ми шизофреніки. Можливо, і я думав, що шизофренік частково, можливо, але для мене це було так, я пережив це так! І дівчина була, до речі, не москвичка, а киянка…

Недарма у Києві є Лиса гора, і дівчат з України називають трошки відьмами.

- Добре вона, звісно, «попрацювала», «обробила», трохи встигла стягнути…

Грошей?

- Грошей?! Не скажу, що там гроші були, я жартую…

Багато?

- Ні, ні, не сильно, не сильно вона нас «кинула». Нормально… Вчасно ми реабілітувалися, так би мовити! Це насправді був урок від Бога для мене, аби я щось переосмислив.

А як позбавитися від жіночого привороту?

- До цього була причетна моя бабуся, яка володіє певним даром. Від неї у мене в принципі також є дар. Ми з нею зустрілися перед Новим роком рік тому, і я сказав бабусі: «Я не знаю, що зі мною відбувається!». Вона мені пояснила, і ми це якось самі вже вирішили.

Достатньо багато жінок-шахрайок «приходять» у ваше життя. У Москві була дівчина, яка брехала вам про те, що її мама хворіє на рак, аби виманити у вас гроші. У Києві була дівчина, яка причарувала вас до себе. Всі ці дівчата хотіли від вас грошей. Ви не думали, чому саме так трапляється у вашому житті?

- Всім потрібні гроші! Я б також, напевно, можливо, таку б постановку придумав – та ні, я жартую, звісно. У мене було до цього багато всього, зараз у мене такий період у житті – я трохи подорослішав.

Почали більше розбиратися у людях і бачити у дівчатах те, чого вони насправді хочуть?

- Я просто перестав гуляти, скажімо так, і все. Це все була мені відмашка за те, що я гуляв, і через те, що десь негарно поводив себе із жінками. Тому зі мною таке безглуздя і траплялося! Зараз я цими дурницями не займаюся, і у мене все добре.

У вашому альбомі і сьогодні на концерті багато дуетів: і Jamala, I MARUV, і Kyivstoner…

- Зараз ринок став таким нудним – всі повторюють одне й те саме. Ось у нього «вистрілює» одна тема і він робить цю тему другий, третій, четвертий рік. І все життя він робить одну й ту саму тему. Ніхто не змінюється, ніхто не змінює образи, ніхто не змінює стиль у музиці. Всі якісь стали одноманітні!

На «Вечорі прем’єр» ви представити спільну дуетну пісню з Jamala. Ця пісня є таким висновком всього того, що відбувалося у вашому житті. Тепер ви відкриті до нових стосунків, і можливо, це кохання ви знайдете тут, в Україні.

- Ця пісня, яка станеться трохи пізніше, у сенсі, що вона буде у наступному році чи через два роки. Є такі пісні, які я пишу собі на майбутнє, щоб у мене сюжет життя відбувся за піснею.

Це ніби така мантра: щоб те, про що співається у пісні, обов’язково відбулося у вашому житті.

- Так. У цій пісні Jamala передала мені енергетику дитини, а я собі наговорив родину, по-перше, дитину. Просто я вже хочу родину, хочу нормально жити, тому ця пісня для мене якась пророча!

Чи хочете дружину-українку?

- Взагалі не важливо, яка національність, насправді. Не важливо - цнотливість чи не цнотливість також, я це відверто пкажу. Ті пацани, які шукають ідеальну жінку, - вони ще пацани. Тому що будувати, мені здається, родину і будувати стосунки – це коли ти просто бачиш людину, вона тобі підходить, ви розумієте одне одного. Звісно, розуміння повинно бути, я думаю, у гуморі, у родинному розумінні діалог якийсь… А третє - це просто вже твоє терпіння. Коли ти готовий, то думаєш: «Все, я дорослий, я вже готовий взяти на себе відповідальність за певну дівчину !».  У євреїв є класна така штука, вони коли одружуються то кажуть: «Я поважаю те, що у тебе було до мене; люблю те, що бачу наразі і довіряю тому, що буде у майбутньому!». Ось така прекрасна клятва! Якщо цю клятву запам’ятати, то, мені здається, якщо ви знайдете свою людину, з цією клятвою проживете довго і щасливо,  і все буде у вас прекрасно!

Ми вам цього і бажаємо!