«Коли я побачила вартість шоу, то сказала: «Боже, який я собі дешевий будинок побудувала!»: Оля Полякова розповіла, у скільки їй обійшовся грандіозний концерт у Палаці Спорту

Співачка розказала. як пищала, коли її розпилювали посеред сцени...

Поделиться:

Олю, я вітаю тебе з презентацією нового шоу. Скільки мільйонів гривень було витрачено тобою на це шоу?

- Рівно в два рази дорожче, аніж я побудувала будинок. Я закінчила будувати будинок і стогнала всі два роки, бо я возила гроші з концерту – будівникам. Коли я побачила ціну шоу, то сказала: «Боже, який я собі дешевий будинок побудувала!».

За лаштунками ти казала, що останні півроку усі зароблені гонорари ти вкладала у це шоу. Ти – співачка не дешева. На корпоративі ти коштуєш до 30 тисяч євро! Тож, якщо так порахувати, то виходить кругленька сума у кілька мільйонів.

- На хороше шоу для людей нічого не шкода!

За лаштунками твій чоловік сказав про те, що на шоу Бейонсе він заснув, на шоу Кеті Перрі він також заснув, на шоу дружини він не заснув, бо ти б його вбила.

- Бо боявся! Він мене так боїться, що, мабуть, дивився і хропів би! Тобто, він спав би, але очі не закривав.

Ти так нервувала перед шоу, що, насправді, всі твої домашні боялися з тобою взагалі розмовляти.

- Прем’єра – це тяжко! На шоу, яке я «катала» три роки по Україні, я вже виходила так, що куліси ногою відкривала. А тут – все по-новому. Це дуже-дуже нервово!

Сьогодні на сцені тебе навіть розпилювали…

- Я пищала!

Це ж усім відомий фокус. Ніхто нікого не розпилює, але виглядає ефектно.

- Зазвичай, у цьому фокусі – дві тумби, і у другій ховається інша людина. Якщо ти бачила, то сьогодні був зовсім прозорий стіл. Цей фокус зроблений за кордоном, це фокус рівня Девіда Коперфільда. Якби я щось не так зробила на 5 міліметрів, то ніжки б мені відтяло.

Дев’ять костюмів було спеціально пошито для цього шоу. Ось зараз один з них на тобі.

- В мене дуже гарні сідниці в ньому!

Дуже! Твій чоловік, напевно, оцінив! Саме тому не заснув, бо дивився на золоті сідниці. Ти береш участь у створенні усіх костюмів. Який з них твій найулюбленіший?

- Цей, тому що він показує, хто в країні королева українського шоу-бізнесу. Дивіться і поважайте!

Ти зі сцени навіть жартувала про те, що Вакарчук із Зеленським пішли у Президенти, а ти одразу у королеви…

- Це – королева сцени, королева гумору, королева хорошого настрою. Люди знають, що якщо їм погано, скрутно, сумно, куди їм треба йти? До королеви, тому що вона подарує щастя.