Лілія Ребрик розповіла, про яку роль мріє

" Це поки я можу робити всілякі кульбіти, то..."

Поделиться:

Лілію, Андрію, враховуючи те, що ви батьки двох маленьких дітей, як часто вам доводиться бувати у кіно? Яке українське кіно ви дивилися в останнє?

- Якби були українські мультфільми, то ми були б більше у тренді! Навіть коли відбувалася церемонія Оскар, то я розуміла, що всі мультфільми, які номінувалися, ми знали. А от вибратися наразі до кінотеатру вкрай важко!

- Остання українська кінокартина, яку я дивився, - серіал, в якому наша донька знялася у головній ролі! У мене є дві найулюбленіші акторки – дружина та донька!

Так, ваша старша донька вже знялася у серіалі. Чи планує вона продовжувати і ставати професійною акторкою?

- Хтозна! Вона каже, що буде стоматологом, а не акторкою чи танцівницею.

- Хоча, тато каже, що вона буде танцівницею, мама каже, що вона буде акторкою, а донька каже, що буде стоматологом або ветеринаром!

- Вона ще стовідсотково не визначилася, але жити вона буде у Лондоні, ми до неї приїжджати не будемо, бо будемо старенькими, а вона нас буде навідувати – ось такі в нас плани на майбутнє!

Наразі із розвитком українського кіна, Лілю, чи є в тебе роль мрії?

- Ні для кого не секрет, як я люблю танцювати! Я ніколи в житті не танцювала у кіно! Я не зіграла жодної танцівниці! Як так?! Це те, про що я, дійсно, могла б мріяти! Можливо, зіграти якусь колишню балерину або якусь танцівницю, у якої інакшим чином склалося життя і вона згадує ці моменти свого танцювального минулого…

- Мабуть, треба знімати фільм про «Танці з зірками»!

- Або якийсь екшн, щоб згадати своє спортивне минуле! І поки я можу робити всілякі кульбіти, які могли б знадобитися в екшені, і спрацювати, наприклад, без дублера!