Лоліта розповість Осадчій про нерухомість у Болгарії та чому радіє, коли її називають повією

Світське життя: Лоліта розповість Осадчій про нерухомість у Болгарії та чому радіє, коли її називають повією

У випуску програми Світське життя співачка Лоліта, не добираючи слів, дасть Катерині Осадчій відверте інтерв'ю.

Поделиться:

У Каті Осадчої поцупили дизайнерську сукнюУ новому випуску програми Світське життя, який вийде в ефір сьогодні, у п'ятницю, о 22:20, Катерина Осадча завітає на музичний фестиваль Рандеву у Юрмалі, який, за відсутності Нової хвилі у легендарному залі Дзінтарі вже другий рік поспіль проводить Лайма Вайкуле.

Цього року музичний захід відзначився більшим розмахом: окрім латвійських артистів, чималенький десант у Юрмалу відправився з України та Росії. 

На фестивалі співачка Лоліта, не добираючи слів, дасть Катерині Осадчій відверте інтерв'ю. Зірка, яка час від часу привертає до себе увагу скандальними висловлюваннями, відверто розповість про свою позицію щодо анексії Криму та зізнається, чому не може використовувати це слово.

Для себе я це називаю непорозумінням з великої літери Н, - каже співачка.

При цьому донька зірки продовжує навчатися у Києві, та, за словами співачки, отримує в Україні старорежимну освіту. А сама Лоліта часто навідується в українську столицю. 

Втім, поки співачка планує провести відпустку з родиною у власному будинку в Болгарії, в Росії навколо її участі у фестивалі піднявся галас. 

Мене називали і фашисткою за те, що народилався на Західній Україні, і повією. Та мене в моєму віці це тільки тішить, - сміється Лоліта.

Та не тільки скандальна Лоліта завітала у Юрмалу. Не менш скандальний музичний телекритик Артур Гаспарян також приїхав на захід. Він відверто розповість у програмі Світське життя, як та чому спровокував цькування Андрія Данилка, почувши у його пісні слова Раша, гудбай! Та чи не соромно йому було після цього. А також зізнається, що збирається на Євробачення 2017, яке  пройде в Україні, не дивлячись на те, що багато хто в Росії мріє, щоб країна зганьбилася з організацією.

Скільки кошутає зіркова нерухомість у Болгарії? Чому Артур Гаспарян мірє про Євробачення у Львові? Який подарунок Потап зробив Лаймі Вайкуле та як, на думку господині свята, можна помирити артистів з Росії та України?

Не пропустіть гарячий репортаж з прохолодної Латвії у програмі Світське життя сьогодні о 22:20 на телеканалі 1+1.