LOVE IT ритм: Дмитро Монатик про свої танці з Катериною Кухар на «Вечорі прем’єр»: «Я б ніколи не насмілився танцювати з примою-балериною, якби…»

"Для мене це надвелика відповідальність! "

Поделиться:

Дмитре, сьогодні на «Вечорі прем’єр» у тебе був наймасовіший номер. Олімпійські ігри відпочивають, бо що ти тільки не робив! За кого ти переживав найбільше?

- Я в цілому переживав дуже сильно, бо я давно вже так не переживав, як сьогодні! Я зовсім не хвилювався за хлопця, який на голові тримав контрабас. На всіх репетиціях він був бездоганним! Я переживав за те, щоб не підвести степістів, бо такі рухи дуже складні, я витратив на це кілька ночей. Здається, що все вдалося! Це такий феєрверк, в якому якщо десь не спрацювала одна іскра, то він вже не такий яскравий! Ми дуже намагалися, щоб наш номер на «Вечорі прем’єр» запам’ятався!

Взагалі, баскетбол і Діма Монатик – це окреме кохання. І це було у номері…

- Зараз я вже не так граю у баскетбол, як колись у дворі. Мені набагато краще вдавався баскетбол, аніж футбол, як би це смішно не звучало.

На сцені ви імпровізували з Катериною Кухар…  Балетні «па» у тебе особливо гарно вдалися! Напевно, натхненням для тебе була сама Катерина, яка вже два сезони поспіль сидить поруч з тобою у судівському кріслі проекту «Танці з зірками» .

- Я навіть за нею трошки засумував! Якби не ви, то я б ніколи не насмілився танцювати з примою-балериною! Для мене це надвелика відповідальність! Катерина – розкішна, але біля неї все одно губишся, незважаючи на те, що я трішки і танцівник. Коли нам треба було станцювати балетні «па», то я подумав: «Тут я можу «взяти» або гумором, або нічим більше!».

Ви дуже гарна пара!  Ви підходите один одному за зростом…

- Може, колись прийде час, і ми з нею підемо на кастинг шоу «Танці з зірками» одразу як пара.