Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко шукає партнера

Якого ж парнера підшукує для себе красуня?

Поделиться:

Олександро, як витончена бальниця як почуваєшся у компанії кремезних чоловіків?

- Дуже люблю, коли навколо мене сильні чоловіки, тому що можу почувати себе дуже тендітною. А те, що я бальниця, це означає, що я у спорті з п’яти років. Я продовжую займатися спортивно-бальними танцями. Зараз я у пошуку партнера. Я насправді не хочу займатися для себе, для підтримки фігури. Я така цілеспрямована особистість, бо якщо чимось займаюся, то хочу мати результат. Тому і партнера підшукую для себе не абиякого, а такого, щоб мав такий самий рівень в танцях, як і в мене, щоб ми могли далі займатися і перемагати.

Як правило, дівчат-бальниць – багато, хлопців, професійних бальників, - мало. Я чула про таке, що хлопці-бальники беруть гроші, а дівчата-партнерки платять гроші за те, щоб хлопці з ними танцювали.

- Насправді, танці – дуже дорого та коштовно, починаючи з суконь і закінчуючи поїздками за межами України. Навіть щоб виступити у Києві треба мати величезні гроші, тому що це постійні тренування з відомими легендами спорту. Ті ситуації, які ти зараз окреслила, дійсно, існують. Є проблема з тим, що дівчат багато, і всі вони хочуть танцювати і отримувати за це медалі.

За які гроші можна купити собі партнера у бальних танцях?

- Думаю, що це дуже індивідуально. Наприклад, один урок з легендою бальних танців коштує приблизно не менше 500 євро. Один урок – 45 хвилин. Я не можу відповісти, які це саме суми, аби купити собі партнера. Я чула навіть, що підписують договори і укладають контракти про те, що цей хлопець буде робити все те, що заплановано.