Міс Україна Всесвіт-2018 Карина Жосан зізналася, хто «спонсорує» її розкішне життя

«В мене є чоловік, який піклується про мене!»

Поделиться:

Карино, я вітаю вас з перемогою. Судячи з соцмереж, ви ведете дуже розкішний спосіб життя: подорожі, шопінг, польоти за кордон, і все це майже весь час. Судячи з усього: ви не працюєте, не вчитеся, а подорожуєте і відпочиваєте. Хто спонсорує все це свято життя?

- Ви знаєте, Катю, я мандрую лише останні півроку свого життя. До того я п’ять років, безупинну, нікуди не виїжджаючи, працювала моделлю в Китаї. Я багато та плідно працювала, щоб отримати те, що в мене є зараз. Це хибна думка… Я розумію, зараз всі думають, що в мене є спонсор. Так, у мене є чоловік, який до мене залицяється. Без сумніву, він заможна людина. Але я продовжую працювати і зараз, я не припинятиму, наразі у мене з’явиться ще більше роботи. І я доволі непогано сама заробляю.

Судячи з ваших соцмереж, це не півроку.

- Але хлопець у мене з’явися лише півроку тому, до того моменту – усе було самостійно!

Заможні чоловіки часто-густо купують титули своїм жінками, щоб їх потішити. Тим паче, що у вас є заможній чоловік.

- У мене є хлопець, але він неодружений ні в якому разі. Я б ніколи не зустрічалася з одруженим чоловіком, це моє табу. Ви знаєте, я готувалася до того, що якщо я візьму корону, буде багато критики та негативу. Не злим-тихим словом я і сама казала б, якби хтось інший виграв, що все куплене! Але коли я стояла на сцені в короні, коли в мене лилися сльози радості, знаєте – ні, це не купити за гроші!

Дівчат до конкурсу «Міс Всесвіт», як правило, підправляють. Як гадаєте, що будуть робити вам?

- Я думаю, що моя зовнішність більш не потребує ніяких коректив. Все, що мені потрібно було, я вже зробила до конкурсу «Міс Україна Всесвіт». Це маленькі зміни, але я думаю, що публіка та мої друзі, помітили.

Що саме ви робили?

- Це не секрет, бо це дуже помітно. Я зробила собі зуби, я поставила вініри. Це єдине, що я змінила у своїй зовнішності. Я ніколи не робила пластичних операцій, у мене все своє!