«Моя бабця на городі так танцює!»: солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна відповіла на критику її танців у новому кліпі

"Спочатку навіть хотіла видалити це відео з мережі..."

Поделиться:

Юлію, вітаю! У тебе взагалі величезна кількість премій YUNA. Ти рахувала скільки їх в тебе?

- У нас їх вже одинадцять! Ми – рекордсмени! Здається, що ніхто нас поки що не обігнав! Мені так радісно! Я хочу зробити таку красиву фотографію, це буде епічно!

Ти вразила усіх своїх прихильників новим відео, де ти танцювала контемп. Виявилося, що ти ще й вправна танцівниця! Як готувалася до зйомок цього кліпу?

- За період підготовки я відбила собі все: і коліна, і лікті, і суглоби, і зв’язки! Я не знаю, чи хочу я далі танцювати, але це був експеримент! Ми так відчули цю пісню! Це такий крик душі, крик жінки, прощання! Ми отримали дуже різні відгуки – від того, що це шедевр, і до того, що моя бабця так танцює на городі. Виявилося, що це найобговорюваніший кліп за історію гурту The Hardkiss!

Я так зрозуміла, що тебе це зачепило?

- Спочатку навіть хотіла видалити це відео з мережі. Насправді, я звикла, що за мною хлопці, а тут хлопців у відео не було – всю критику на себе прийняла я. Це сучасне мистецтво, яке не всім зрозуміле! Це відео майже набирає мільйон! Я вже приколююся над тим, що люди вмикають його, аби посміятися!