«Моя дитина буде від дружини, а не від сурогатної матері!»: співак Віталій Козловський заявив про нові стосунки

"Хотілося би вже дітей..."

Поделиться:

Віталію, час іде - ані дітей, ані дружини у тебе не з’являється… Чи не думав ти звернутися за допомогою до сурогатної матері?

- Я  все ж таки розраховую на те, що моя дитина буде від дружини, а не від сурогатної матері. Якщо я не говорю про своє особисте життя – це не означає, що я одинокий чи  у мене чогось не вистачає у житті. На все свій час! Хотілося би вже дітей – я часто про це замислююся і розумію, чим швидше це станеться, тим краще і для мене, і для дитини. Тоді ми будемо з нею на якомусь приблизно одному рівні порозуміння одне одного, а не буде так, що іде дідусь зі своїм ніби онуком. Хотілося б все ж таки бути молодим батьком, а не старим.

Чи є у тебе на горизонті дівчина, яка зараз теоретично може стати мамою твоєї дитини?

- Є!

У вашій родині підростало двоє дітей, у тебе є сестра. Скільки дітей хочеш ти?

- Менше двох точно не має бути! Я розумію, що якщо б я зростав сам зі своїми батьками, то це зовсім не було б те дитинство, яке було у мене. Саме завдяки своїй сестрі моє дитинство було незабутнім!

У тебе є досвід батьківства як хрещеного батька. Який ти хрещений батько?

- Зі всіма своїми кумами я підтримую зв'язок. Одні мої похресники живуть у Львові, інші –  у Києві, треті – у Харкові. Ми трошки розкидані світом, тож наскільки це можливо, настільки часто ми і бачимося.