Могилевська розповість Осадчій, чому більше не боїться конкуренції з Шоптенко

Могилевська розповість Осадчій, чому більше не боїться конкуренції з Шоптенко
1plus1.ua

"Світське життя" починає новий сезон зіркових зізнань 

Поделиться:

Уже цієї суботи, о 23:10 телепроект "Світське життя" розпочне новий сезон. Катерина Осадча розкриє усі інтриги, таємниці та плітки головного селебриті-шоу країни "Танці з зірками" та побуває на найгучнішій премьєрі вітчизняного блокбастера "Червоний". 
 
Телеглядачів приголомшила нова форма Наталі Могилевської, яка вийшла на паркет "Танців з зірками" 10 років потому у тій самій сукні, в якій ще танцювала з Владом Ямою. Як співачці вдалося радикальне схуднення на 25 кілограмів, і як вона шукала нового партнера після того, як Яма обрав для себе роль члена журі проекту, а не його учасника? 

 

У відповідь, сам Влад Яма прокоментує Катерині Осадчій, як він оцінює нинішню форму своєї колишньої зіркової партнерки. 

Справжнім відкриттям "Танців з зірками" стало подружжя Сергія та Сніжани Бабкіних - перша одружена пара шоу розповість у "Світському житті", як долає сімейні сварки і як займається хореографією у відрядженнях та на відпочинку.  

Тіна Кароль, яка повернулася у "Танці" лише на один ефір, нарешті розповість, звідки взялася її популярнка приказка "супер-супер-супер!", і подарує Катерині Осадчій першу червону помаду власного виробництва.

Подивитися на зіркових танцюристів прийшла і Алла Мазур - хто її фаворит проекту, і який танок вона сама мріє станцювати...

Що Могилевська та Шоптенко робили разом в Індії, і як чоловік Камалії, пакистаньский мільярдер, долає ревнощі до танцювального партнера дружини - диіться у "Світському житті з Катериною Осадчої" вже цієї суботи, 2 вересня, о 23:10.